Βήμα βήμα: το sexy μακιγιάζ της Emilia Clarke

Η Daenerys Targaryen της σειράς Game of Thrones με υπέροχο, σαγηνευτικό look

«Λατρεύουμε την κλασική ομορφιά της Emilia και δεν θέλαμε να απομακρυνθούμε από αυτήν, οπότε δημιουργήσαμε ένα elegant punk look, με επίκεντρο τα μάτια της», εξήγησε ο global makeup artist του ck one, Hung Vanngo για την εμφάνιση της ηθοποιού στο ΜΕΤ Gala και αποκάλυψε πώς το δημιούργησε:

«Αφού καθάρισα την επιδερμίδα της με το προϊόν καθαρισμού Dr. Perricone MD, άπλωσα την κρέμα ματιών της ίδιας σειράς και μετά έκανα μασάζ στο πρόσωπό της με την κρέμα La Mer. Μετά, με ένα μεγάλο πινέλο φον ντε τεν άπλωσα το ck one 3-in-1 foundation, και στη συνέχεια έβαλα μια ιδέα από το ck one mouse concealer κάτω από τα μάτια και γύρω απο τη μύτη της.

Επειδή έχει εκπληκτικά ζυγωματικά τα τόνισα με το ck one cream + powder bronzer, χρησιμοποιώντας κυρίως την πούδρα για να κάνω σκιάσεις στα μάγουλα χωρίς να βάλω περισσότερο χρώμα στο πρόσωπό της. Μετά έβαλα μερικές σταγόνες από το ck one skin illuminator πάνω στα ζυγωματικά και στην κορυφή της μύτης της, για ένα φωτεινό αποτέλεσμα. Γέμισα τα φρύδια της με το μολύβι από το διπλό ck one eyebrow gel duo, wily brunette και συνέχισα με τα μάτια, που ήταν στο επίκεντρο του look.

Τόνισα το περίγραμμα με το μολύβι ck one double ended eye liner, genius/radiant, μαζί με το μολύβι χειλιών ck one soft defining lip pencil, mistress, και μετά τα έσβησα το ένα μέσα στο άλλο, ώστε να δημιουργήσω έναν ζεστό, μαύρο κρεμώδη τόνο αντί για ένα σκληρό μαύρο. Όλη η ιδέα ήταν να δώσω στα μάτια της ένα κοκκινωπό μαύρο ώστε να τα αναδείξω περισσότερο. Ολοκλήρωσα το μακιγιάζ με δυο στρώσεις της μάσκαρα ck one mascara.

Κράτησα τα χείλη της φυσικά, με το κραγιον ck one lip shine, naked, και ακριβώς πριν βγει άπλωσα την κρέμα σώματος La Mer στα χέρια και το ντεκολτέ της, και μετά ψέκασα το πρόσωπο και το σώμα της με το Tatcha luminous dewy skin mist για έξτρα λάμψη. »

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης