Ένα υπέροχο, ρομαντικό look στο show του Zac Posen

Δείτε βήμα βήμα το μακιγιάζ από την MAC

Μπαλαρίνες, ανθισμένοι κήποι και... η Μαρία Αντουανέτα: το show του Zac Posen για την Άνοιξη 2014 ήταν από εκείνα που συζητήθηκαν περισσότερο στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης για τον ρομαντισμό και τις αιθέριες σιλουέτες του.

Το μακιγιάζ δεν θα μπορούσε παρά να ακολουθήσει αυτή τη λογική: ήταν ντελικάτο, με έμφαση στο βλέμμα και ροδαλά χείλη. Ο επικεφαλής makeup artist της MAC,Kabuki, άπλωσε το φον ντε τεν Face Matchmaster SPF15 σε ενυδατωμένη ειδερμίδα για να δώσει ομοιόμορφο τόνο και ματ τελείωμα. Στη συνέχει άπλωσε λίγο concealer για να τελειοποιήσει τη βάση. Ψηλά στα ζυγωματικά άπλωσε την Hush Cream Colour Base για να δώσει λάμψη ενώ ολοκλήρωσε την βάση με την διάφανη πούδρα prep+Prime Transparent Finishing Powder.

Κράτησε τα βλέφαρα σε φυσικούς τόνους και χρησιμοποίησε το μολύβι MAC Pro nC15/nW20 Chromagraphic Pencil για να τονίσει το εσωτερικό των βλεφάρων ώστε να κάνει το βλέμμα πιο λαμπερό και ανοιχτό. Στη συνέχεια, με ένα μαύρο Kohl τόνισε ελαφρά και το κάτω βλέφαρο και σταθεροποίησε το look με πούδρα. Στις πάνω βλεφαρίδες χρησιμοποίησε το Blacktrack Fluidline για να τονίσει και να κάνει τα μάτια να δείχνουν πιο μεγάλα αλλά άφησε επίτηδες ένα κενό στην εξωτερική γωνία των ματιών για ακόμα πιο "ανοιχτό" βλέμμα. Τοποθέτησε ψεύτικες βλεφαρίδες και πέρασε τη μάσκαρα Haute & Νaughty Τoo Black.

Κράτησε τα χείλη ουδέτερα, απλώνοντας το Casual Colour- ένα μαλακό nude τονο- με ένα πινέλο.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης