Water booster: βάλτε τα συμπληρώματα διατροφής στην ρουτίνα ομορφιάς σας

Η ομορφιά, εξαρτάται από το τι χρησιμοποιείτε εξωτερικά αλλά και εσωτερικά και ο παγκόσμια αναγνωρισμένος δερματολόγος dr.brandt το γνωρίζει καλά.

Η χρήση των συμπληρωμάτων διατροφής ως βασικό βήμα φροντίδας ομορφιάς αποτελούν πλέον μεγάλη τάση. Ένα διάσημο σκεύασμα σε αυτήν την κατεύθυνση είναι το αντιοξειδωτικό Water booster goji-maxi3, με βάση το πράσινο και το λευκό τσάι, από τα προϊόντα dr.brandt..

Eίναι ένα συμπλήρωμα διατροφής 100% φυσικό, χωρίς καφεΐνη, χωρίς θερμίδες, χωρίς ζάχαρη ή τεχνητές γλυκαντικές ουσίες. Περιέχει εκχύλισμα Λωτού, που είναι γνωστό ως «το φρούτο της μακροζωίας», το οποίο παράλληλα μειώνει την αίσθηση αναζήτησης ζάχαρης στον οργανισμό.

Φέτος, κάνει ξανά την εμφάνισή του μέσα από ένα νέο σοφό προϊόν τριπλής δράσης με φυτική βάση από φύκη (βατόμουρο, canneberge και φύκη), που είναι γνωστά για τις αντιοξειδωτικές τους ιδιότητες, όπως επίσης και ως πλούσια πηγή αντιοξειδωτικών στοιχείων που βοηθούν στην απομάκρυνση των τοξινών και στην προστασία από τις ελεύθερες ρίζες.

Η νέα έκδοση του Water booster περιέχει βιταμίνη C, ασβέστιο και σίδηρο, καθώς και τις πιο αποτελεσματικές αντιοξειδωτικές ιδιότητες φρούτων, σύμφωνα με εργαστηριακές δοκιμές του ORAC -ίδιος οργανισμός παρέχει πληροφόρηση στο Υπουργείο Γεωργίας σχετικά με την περιεκτικότητα αντιοξειδωτικών στοιχείων σε τρόφιμα.

Η σύνθεσή του αποτελείται σε ποσοστό μεγαλύτερο του 80% από πολυφαινόλες, που αντιστοιχεί σε 15 φλιτζάνια πράσινου τσαγιού. Βοηθά στην καταπολέμηση των τοξινών και ενισχύει τη νεότητα και τη λάμψη της επιδερμίδας.

Τέλος, χάρη στην υγρή του μορφή, το water booster απορροφάται αμέσως από τον οργανισμό. Διαλύστε μία δόση (30 σταγόνες) σε 0,33l ζεστό ή κρύο νερό και πιείτε το. Θα το βρείτε σε δύο γεύσεις: ρόδι ή η αυθεντική σε πράσινο τσάι, αποκλειστικά στα καταστήματα Sephora.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης