Πώς θα φτιάξετε τα απαλά, glam waves της Georgia May Jagger

Τα μυστικά του χτενίσματος από τον Peter Butler της Moroccanoil

Εμπνευσμένος από τις απόλυτα glam και elegant δημιουργίες του Charles James, ο hair expert Peter Butler δημιούργησε ένα υπέροχο χτένισμα στη Georgia May Jagger για την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί του Met Gala- ένα look που θυμίζει Veronica Lake.

Ο συνεργάτης της Moroccanoil εξήγησε πώς το δημιούργησε, βήμα βήμα:

- Άπλωσα Moroccanoil Volumizing Mousse σε νωπά μαλλιά από τη ρίζα μέχρι την άκρη για να δημιουργήσω όγκο στο πάνω μέρος του κεφαλιού και επιπλέον όγκο και κίνηση στα υπόλοιπα μαλλιά.
- Στέγνωσα τα μαλλιά απαλά χρησιμοποιώντας την βούρτσα Moroccanoil Boar Bristle Brushed 35mm.

- Χώρισα την κορυφή του κεφαλιού σε τμήματα ανά 3 εκατοστά περίπου και δημιούργησα μπούκλες με το σίδερο με φορά προς τα πίσω. Όσο τα μαλλιά ήταν ακόμη ζεστά, συγκράτησα τις μπούκλες με τσιμπιδάκια μέχρι να κρυώσουν.
- Συνέχισα με τα υπόλοιπα μαλλιά χωρίζοντας και αυτά σε τμήματα περίπου 3 εκατοστών και με το σίδερο τα έκανα κάνω λεία και δημιούργησα κυματισμούς με πολύ όγκο. Μετά χτένισα τα μαλλιά χρησιμοποιώντας τη Moroccanoil Boar Bristle Paddle Brush. Οι κυματισμοί ήταν πλέον στο στιλ του '40.

- Αφαίρεσα τα τσιμπιδάκια από τις μπούκλες στο πάνω τμήμα των μαλλιών και χτένισα ελαφριά με τα χέρια μου μέχρι τις άκρες, περνώντας το λάδι Moroccanoil Treatment Light για να σταθεροποιήσω το χτένισμα και τις τούφες που πετάνε και να προσθέσω λάμψη.
- Ολοκλήρωσα το χτένισμα με Moroccanoil Glimmer Shine που είναι το τέλειο προϊόν για μαλλιά έτοιμα για το κόκκινο χαλί και με απόλυτη λάμψη.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης