Πώς μπορείς να φορέσεις την ζυπ-κιλότ, από το πρωί ως το βράδυ

Ιωάννα Σαλαμούρα

Γεια σου αγαπημένο μου πλάσμα!




Νέα βδομάδα και νέα σχέδια ξεκινούν με μια ηλιόλουστη καθημερινότητα και σιγά-σιγά τα πράγματα να μπαίνουν σε μια κανονικότητα. Άνοιξαν και τα σχολεία πράγμα που σημαίνει πως θα απελευθερωθείς λιγάκι από τον Γολγοθά που βρισκόσουν...if you know what i mean...



Όπως και να έχει αν μπορείς πήγαινε μια βόλτα στα μαγαζιά να δεις ρούχα, αξεσουάρ, τσάντες, πράγματα που θα σου φτιάξουν την διάθεση. Εκεί που θα κοιτάζεις αν δεις καμία ζιπ-κιλότ αγόρασε την χωρίς δεύτερη σκέψη.

Η ζιπ-κιλότ είναι πραγματικά το χρηστικό ρούχο, που δεν είναι φούστα αλλά δεν είναι και παντελόνι αλλά έχει την θηλυκότητα της φούστας και την άνεση του παντελονιού. Η ζιπ-κιλότ επίσης διαφοροποιείται από την βερμούδα, τι εννοώ; Η πρώτη είναι φαρδιά ή σε κλος γραμμή ενώ η βερμούδα πάντα είναι σε ίσια γραμμή, αλλάζει το πατρόν δηλαδή. Επίσης η ζιπ-κιλότ κολακεύει πολλά σώματα λόγω αυτού του πατρόν-κοψίματος.

Κάτι άλλο που ίσως να μην το φανταζόσουν είναι πως αν θέλεις μπορείς να την φορέσεις από το πρωί ως το βράδυ.



Παρακάτω θα δεις στην photo gallery διαφορετικούς τρόπους να την συνδυάσεις. Ο ένας είναι με σακάκι, όχι απαραίτητα με oversized όπως σου δείχνω αλλά και με ένα πιο μεσάτο, το κλασικό φανελάκι σου και γόβες για μια σικ εμφάνιση στο γραφείο. Εναλλακτικά μπορείς να φορέσεις αθλητικά αν θες.

Σου δείχνω να την βάλεις με ένα μεταξωτό πουκάμισο και πέδιλα για μια βραδινή έξοδο. Το πουκάμισο μπορεί να είναι και αμάνικο μιας και είναι τάση φέτος. Μια πολύ εκλεπτισμένη πρόταση είναι να την φορέσεις με ένα τοπ, στενό μακρυμάνικο κοντά στους ίδιους τόνους της ζιπ-κιλότ, δημιουργώντας μια όμορφη μονοχρωμία και να φορέσεις αυτό το σύνολο ακόμη και σε μια βάπτιση που προσθέτοντας και κάποια κοσμήματα θα το αναδείξεις ακόμη πιο πολύ. Τέλος για τις αποδράσεις σου τα Σαββατοκύριακα, γιατί έρχεται και αυτό, τι καλύτερο από ένα τιραντέ τοπ, το καπέλο σου και τις εσπαντρίγιες σου!

Σίγουρα μπορείς να την φορέσεις και με ένα t-shirt αλλά και μια πουκαμίσα με bohemian αναφορές.

Ρίξε μια ματιά στις φωτογραφίες και διάλεξε αυτό που είναι πιο κοντά στα γούστα σου αλλά και στην προσωπικότητα σου.



Μου στέλνεις στο Instagram αν έχεις κάποιες απορίες.



Φιλιά πολλά και να σε προσέχεις και να σε αγαπάς!
© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης