Συνταγή για το πιο λαχταριστό Cheese Burger με αυγό

Έφτιαξα το πιο λαχταριστό Cheese Burger γαλοπούλας και είμαι σίγουρη πως και εσείς θα το λατρέψετε.

Για τα μπιφτέκια: σε ένα κιλό κιμά γαλοπούλας βάζω ένα λευκό κρεμμύδι λεπτό κομμένο, 1 κσ μουστάρδα ντιζόν, αλάτι, πιπέρι, λίγο κάρι (προαιρετικό) , φρέσκα φύλλα δυόσμου ψιλοκομμένα. Τα ανακατεύω σε ένα μεγάλο μπωλ όλα μαζί και τα αφήνω για 30 λεπτά στο ψυγείο και μετά τα πλάθω και τα βάζω σε σακουλάκια ειδικά για κατάψυξη, έτσι ώστε να ξεπαγώσετε όσα χρειαζόμαστε κάθε φορά, βγαίνουν περίπου 12 κομμάτια μεγάλα.

Λοιπόν για 2 Cheese burger γαλοπούλας με αυγό θα χρειαστείτε :

Ιδανικά ένα τηγάνι με σχάρα μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες πιο κάτω:

Με λίγο ελαιόλαδο και λίγο βούτυρο συνδυαστικά ακουμπάμε τα δύο μπιφτέκια και γυρνάμε μετά από λίγα λεπτά παράλληλα έχουμε δυο στρογγυλά ψωμάκια μπριός που τα έχουμε ανοίξει στην μέση και τα ψήνουμε και αυτά στην σχάρα.

Σε ένα άλλο τηγάνι φτιάχνουμε 2 αυγά μάτια να είναι μελάτα και τα αλατοπιπερώνουμε.

Σε ένα μικρό μπωλάκι ανακατεύουμε λίγο Philadelphia με κέτσαπ μαγιονέζα και λίγο κάρι.

Μόλις γίνουν τα μπιφτέκια βάζετε ένα κομμάτι τυρί του τοστ να λιώσει από πάνω και αρχίζετε σε ένα πιάτο την κατασκευή του απόλυτου μπέργκερ.

Ψωμάκι, σως, μαρούλι, μπιφτέκι γαλοπούλας με το τυρί, σως, αυγό και στο καπάκι του άλλου ψωμιού σως.

Ειλικρινά αυτό θα είναι το πιο απόλυτο σπιτικό μπέργκερ που έχετε δοκιμάσει και είναι θεϊκό.

Καλή επιτυχία!

Μπορείτε να με βρείτε εδώ :

www.instagram.com/majenco

www.twitter.com/majenco

www.facebook.com/JencaMajenco

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης