3 μέρες πριν και 3 μετά ..

Λίγο πριν φύγει το 2014 και αμέσως μόλις ήρθε το 2015 ..

Μπάμ μπάμ γίνανε όλα και συνειδητοποιώ πως ο χρόνος κυλάει πολύ γρήγορα. Για πότε χιόνισε για πότε κάναμε Πρωτοχρονιά για πότε πήγαμε για ice skating κτλ δεν κατάλαβα πόσο γρήγορα γίνανε όλα.

Και πάμε λίγο στην αρχή του τέλος του 2014 όταν αρχικά βρεθήκαμε με τον Ζήση της ΑΕΚ στο Amos στην Κηφισιά ενώ μόλις άρχισε να χιονίζει. Την ίδια μέρα μετά από λίγο είχαμε στο ΟΑΚΑ τον τελευταίο αγώνα Euroleague της χρονιάς μεταξύ Παναθηναϊκού και Maccabi που κερδίσαμε 83-76 και αποδείχτηκαν γουρλίδες τόσο ο Κωνσταντίνος Τριανταφυλλόπουλος όσο και ο Τάσος Λαγός μιας και που πάντα όταν έρχονται οι ποδοσφαιριστές μας στο ΟΑΚΑ έχουμε κερδίσει.

Αμέσως μετά τον αγώνα ξανά πήγα στο Amos για να γιορτάσουμε τα 10 χρόνια γάμου του Άγγελου και της Βιβής Μπασινά που ήταν όλα φτιαγμένα στην εντέλεια πολύ γιορτινά και χιονισμένα. Εδώ είμαστε στην φωτογραφία με τον Άγγελο, τον Αντώνη και τον κουμπάρο του Θανάση που είναι και ο ιδιοκτήτης του Amos cafe.

Την ίδια μέρα και την επόμενη βρέθηκα αρχικά με τον Gordon και τις γλύκες κόρες του στην Helexpo για να κάνουν Ice Skating αλλά και ότι άλλο υπήρχε εκεί γιορτινό για τα παιδάκια και το ευχαριστηθήκαμε όσο και εκείνα. Την επόμενη μέρα πήγαμε με τον Marcus & την Josephine Berg μαζί με τα 2 αγγελούδια τους και κάναμε τα πάντα μέχρι που αγκαλιάσαμε τον ανθρώπινο χιονάνθρωπο που είχαν αλλά και βγήκαμε και φώτο με τον Άγιο Βασίλη ενώ του τράβαγα τα μούσια του.

Την παραμονή Πρωτοχρονιάς πήγαμε στο Li Li Shu στο Κολωνάκι διάφορες παρέες όπου υπήρχε ένα κλίμα πολύ γιορτινό με κέφι και πολύ αγάπη αποδεικνύοντας πως "εχθροί" είναι μόνο για 90 λεπτά στους αγώνες ο Νίκος Καρέλης, ο Ανδρέας Μπουχαλάκης o Oasim Bouy αλλά και όλα τα άλλα παιδιά του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού που ήταν εκεί μιας και μεταξύ τους είναι φίλοι όλοι τους και πολύ αγαπημένοι. Με την αλλαγή του χρόνου έσβησε και κεράκια στην Τούρτα του και ο Τάσος Αυλωνίτης που του κάνανε έκπληξη η συμπαίχτες του.

2 μέρες μετά την Πρωτοχρονιά πάλι στο Li Li Shu βρεθήκαμε τυχαία με τον παιδικό μου φίλο και νυν Δήμαρχο Γιάννη Μώραλη και την θέα γυναίκα του που είναι η απόλυτη Γιόγκα instractor.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης