A green star & a red star ..

A green star & a red star ..

its an oxymoron since they are both green actually .. 

Sani Becirovic was the reason for all the green fans of PAO to cheer for him since he was the reason to take us to the Euroleague Finals when he was playing in Greece. He is one of the coolest guys and very humble. He has a great sense of humour and even though he is allergic to cats he could not say no to some snapshots with my red Persian star cat Toffee that is a splittiing image with Garfield.

Sani is with his wonderful family in Mykonos for vacations and he came to Athens for a few hours to sort out some appointments he had in which one of them was to meet with his favourite person in Greece his ex Room mate, team mate, captain, role model who he looks up too and best friend when he was in the PAO family, and all these great memories with Fragiskos Alvertis and Sani ended up with much laughter and a lot of discussions over lunch at his favourite fish restaurant Delphinia in Glyfada.

Στον τίτλο γράφω ένα πράσινο αστέρι & ένα κόκκινο αστέρι, και αυτό είναι οξύμωρων μιας και είναι και οι δύο Πράσινοι αλλά θα σας εξηγήσω πιο κάτω γιατί το γράφω.

Ο Σάνυ Μπετσίροβιτς ήταν η αιτία για όλους τους πράσινους φίλους του ΠΑΟ να τον αποθεώσουν μιας και ήταν η αιτία που μας πήγε στην πρόκριση για τον τελικό του Final 4 στην Euroleague όταν έπαιζε στην Αθήνα. Είναι από τα πιο κουλ άτομα καθώς και είναι επίσης πολύ ταπεινός. Έχει απίστευτη αίσθηση του χιούμορ και ακόμα που είναι πολύ αλλεργικός στις γάτες δεν μπορούσε να αντισταθεί για να βγάλουμε μερικές φωτογραφίες με τον κόκκινο Πέρση σταρ γάτο μου τον Τoffee που είναι ίδιος με τον Garfield.

Ο Σάνι είναι με την πανέμορφη οικογένεια του στην Μύκονο για διακοπές και ήρθε αυθημερόν για λίγες ώρες στην Αθήνα για κάποια ραντεβού που είχε και μέσα σε αυτά ήταν για να συναντηθεί με τον πολύ αγαπημένο του φίλο και πρώην συγκάτοικο, συμπαίκτη, Αρχηγό, Είδωλο που τον βλέπει με θαυμασμό και με πολύ αγάπη και που έχουν δημιουργήσει απίστευτες αναμνήσεις παρέα με τον Φραγκίσκο Αλβέρτη. Το catch up έγινε με πολύ γέλιο και διάφορες ιστορίες στο αγαπημένο του εστιατόριο τα Δελφίνια στην Γλυφάδα.