«Μου αρέσει, αλλά ντρέπομαι να κάνω το πρώτο βήμα... Τι μπορώ να του πω;»

Γυναικείες ανασφάλειες μπροστά στο αντικείμενο του πόθου

"Το δικό μου θέμα είναι πως μου αρέσει ένα παιδί στο γυμναστήριο που πηγαίνω... Έτυχε αρκετές φορές να κοιτάξει ο ένας τον άλλον ή να γυρίσω να τον δω και να με βλέπει... Φυσικά δεν ξέρω μπορεί να τυχαίνει και να γίνεται αυτό... Εγώ είμαι 20 χρονών και αυτός πρέπει να είναι γύρω στα 26. Για να γίνεται αυτό πιστεύω πως του αρέσω αλλά δεν ξέρω το παιδί μπορεί έτσι να είναι και να κοιτάει όλες τις κοπέλες εκεί... Το θέμα μου εμένα είναι πως έχω περάσει μια φάση κατάθλιψης και τώρα είμαι στην φάση όπου το ξεπερνάω όλο αυτό... δεν είχα ποτέ μου σχέση και για αυτό το λόγο θέλω την βοήθεια σας... Πώς να τον κάνω να μου μιλήσει αυτός πρώτος γιατί το να μιλήσω εγώ πρώτα λίγο χλωμό το βλέπω... Είμαι πολύ ντροπαλή σε σημείο αηδίας και πιστεύω πως αν κάνω οποιαδήποτε κίνηση το μόνο που θα καταφέρω είναι να γελοιοποιηθώ και να ντροπιαστώ... Δεν θέλω να φανώ ούτε απελπισμένη αλλά ούτε ένα χαζό κορίτσι που την πέφτει σε όποιον βρει".

Αγαπητή αναγνώστρια,
Το πρώτο βήμα σε μια γνωριμία δεν είναι υποχρεωτικό να το κάνει ο άντρας. Ναι, είναι ιδανικό ο πρίγκιπας να έρθει σε σένα, αλλά τις περισσότερες φορές η ζωή δεν είναι μια ρομαντική ταινία. Για αρχή λοιπόν πρέπει να σε πείσουμε πως το να του μιλήσεις πρώτη δεν φανερώνει μια απελπισμένη γυναίκα όπως μας λες και ούτε ένα χαζό κορίτσι που την πέφτει σε όποιον βρει. Αυτές είναι οι δικές σου σκέψεις που να είσαι σίγουρη πως ούτε οι γυναίκες σκέφτονται έτσι σήμερα, ούτε και ο άντρας αντιμετωπίζει μια γυναίκα κατά αυτόν τον τρόπο όταν κάνει εκείνη το πρώτο βήμα.
Επίσης είμαστε τις άποψης πως τα βλέμματα δεν είναι σημάδια ενδιαφέροντος ή τουλάχιστον όχι πάντα. Μπορεί να συνέπεσαν τα βλέμματα, μπορεί να του αρέσει ο τρόπος που κάνεις τις ασκήσεις στο γυμναστήριο (!), αλλά μην το θεωρήσεις σημάδι πως θα κάνει εκείνος κίνηση. Επειδή λοιπόν είναι σίγουρο πως δεν θες να μείνεις με την απορία σου προτείνουμε να είσαι χαλαρή φιλική και να πας να του πεις καλησπέρα!
Βρες μια ατάκα που μπορεί να αφορά το γυμναστήριο και θα δεις πως είναι τόσο εύκολο. Μπορείς να του πεις πως τον έχεις δει ξανά και να τον ρωτήσεις πόσο καιρό έρχεται στο γυμναστήριο. Να ξέρεις πως όσο πιο άνετη δείχνεις τόσο πιο ομαλά θα πάει η κουβέντα. Αυτή είναι η μόνη κίνηση που σου προτείνουμε. Αν ενδιαφέρεται για μια συζήτηση εκτός γυμναστηρίου θα σου προτείνει είτε εκείνη τη στιγμή είτε την επόμενη! Αν όχι πιθανόν να μην ενδιαφέρεται. Τόσο απλά!

Διαβάστε ακόμη:

«Θέλει ελεύθερη σχέση, αλλά εγώ είμαι ερωτευμένη μαζί του»

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης