Έρευνα: Ποια είναι η ιδανική διάρκεια του σεξ;

Kαι σίγουρα δεν είναι αυτή που πιστεύεις

Aς είμαστε ειλικρινείς: Όλες και όλοι έχουμε συζητήσει, και πάνω από μία φορές, για το σεξ και φυσικά την ιδανική του διάρκεια, η οποία από άνθρωπο σε άνθρωπο διαφέρει, όπως άλλωστε είναι φυσικό. Και μπορεί κατά καιρούς να ακούς κάτι... 45λεπτα και παραπάνω και να μένεις με το στόμα ανοιχτό, αλλά να ξέρεις φίλη μου, ή ότι ακούς βλακείες, ή ότι ακούς... εξαιρέσεις, διότι η επιστήμη λέει άλλα πράγματα.

Σύμφωνα λοιπόν με μία νέα έρευνα, η οποία διεξήξχθη ανάμεσα σε 500 ζευγάρια, τα οποία κατέγραψαν τις επιδόσεις τους για μία εβδομάδα, η ιδανική διάρκεια σεξ βγήκε κατά μέσο όρο τα... 5,4 λεπτά! Όπως υποστηρίζουν ειδικοί σεξολόγοι, το νούμερο αυτό είναι αρκετά σταθερό, με μικρή απόκλιση, ενώ όπως πολλοί θα πίστευαν το κλίμα της κάθε χώρας-στις πιο θερμές χώρες το σεξ διαρκεί λιγότερο λόγω ζέστης-δεν επηρεάζει ιδιαίτερα το νούμερο.

5 απλές κινήσεις για να τον ερεθίσεις... χωρίς καν να του μιλήσεις

Αυτό που είναι άξιο αναφοράς, είναι ότι στην Τουρκία, το ποσοστό είναι αρκετά μικρότερο-3,7- σε σχέση με τον υπόλοιπο πλανήτη. Οπότε την επόμενη φορά που θα ακούσεις αστρονομικά νούμερα, θα ξέρεις ότι μάλλον κάτι δεν πάει καλά.

Online dating: Η νέα έρευνα που εκθέτει ανεπανόρθωτα τους άντρες

8 απροσδόκητα πράγματα που οι άντρες σιχαίνονται στη γυναικεία εμφάνιση

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης