Γκομενοδουλειές: ντόπιος ή αλλοδαπός;

Οι συντάκτριες του Queen.gr συνεχίζουν να μαλώνουν για τους άνδρες.

Κρίστη, η σοβινίστρια
Δεν ξέρω τι φανερώνει ένα παρελθόν γεμάτο γαλλικές σπουδές, ρώσικα μαθήματα μπαλέτου και βρετανικές πανεπιστημιακές αναμνήσεις, αλλά φαίνεται πως τελικά το DNA μου την έκανε τη δουλειά του και δυστυχώς δεν εννοώ την ανύπαρκτη ομοιότητα με την καλλονή μαμά μου.

Ναι, οι Γάλλοι όταν σου μιλούν αισθάνεσαι πως σε χαϊδεύουν με τα λόγια τους, οι Άγγλοι είναι συνεπείς στα ραντεβού τους και οι Ρώσοι πειθαρχημένοι σα στρατιωτάκια.

Οι Έλληνες όμως όσο μακριά κι αν ταξιδέψεις θα είναι πάντα αυτοί που θα σε βάλουν στη θέση σου, γιατί σε ξέρουν σα κάλπικη δεκάρα. Θα αργήσουν λίγο όταν θα έρθουν να σε πάρουν γιατί ξέρουν πως έτσι κι αλλιώς θα τους στήσεις, θα σου πουν και δύο κομπλιμέντα παραπάνω κι ας μην τα πιστεύουν αρκεί να σε κάνουν χαρούμενη, θα μιλήσουν δυνατά, θα σου αφηγηθούν αστεία ανέκδοτα και θα σε εντυπωσιάσουν με τις χειρονομίες τους και τις γκριμάτσες στο πρόσωπό τους.

Έχεις μαγειρέψει αυτό το κοτόπουλο που δεν τρώγεται και προσπαθείς να τον μπουκώσεις για να σου πει τη γνώμη του; Περιφέρεσαι σαν το σίφουνα μέσα στο σπίτι μιλώντας στο κινητό με τη Μπέλα, ενώ ταυτόχρονα βάζεις πλυντήριο και ισιώνεις τα μαλλιά σου; Ανησυχείς για την προσωπική ζωή της Μενεγάκη, για τα ζώδια του Πανόπουλου που δείχνουν ανάδρομο Ερμή και σεληνιακή έκλειψη και πιάνεις πάντα την κουβέντα στο γείτονα που μένει από κάτω γιατί απλά τον συμπαθείς πολύ. Ποιος άλλος θα κουνήσει με κατανόηση το κεφάλι, θα χαμογελάσει και θα σε χώσει στην αγκαλιά του;

Ο Έλληνας μυρίζει "μανούλα" και θα είναι πάντα πρώτος στη λίστα με τους υποψήφιους μνηστήρες, αγόρια πάρτε το απόφαση!

Ελευθερία, η κοσμοπολιτολάγνα
Δε λέω. Πολλά τα προσόντα των Ελλήνων.

Αλλά, ειλικρινά, ξέρετε πολλές φίλες σας (ή και από εσάς την ίδια) που να μπορεί εύκολα να βρει στην Ελλάδα έναν καλό σύντροφο; Τα στατιστικά -δηλαδή τα πορίσματα ύστερα από ατελείωτο gossiping- λένε πως οι περισσότεροι άνδρες τη σήμερον ημέρα είτε θα κουβαλούν τόνους από ψυχολογικά, είτε θα είναι gay, είτε θα πάσχουν από το αιώνιο σύνδρομο της μαμάς, είτε θα βρίσκονται σε κατάθλιψη από την κρίση (πράγμα που σημαίνει ΚΑΙ πρόβλημα στο σεξ), είτε εμφανισιακά θα είναι ελαφρώς κοντοί και παχουλούληδες. Δηλαδή δε θα τους λέγαμε και κελεπούρι. Σαφώς υπάρχουν και οι εξαιρέσεις, αλλά πόσο τυχαίο μπορεί να είναι, όταν μια γυναίκα βρίσκει πλέον ένα «σωστό και ωραίο αγόρι», όλες οι φίλες της να αναρωτιούνται με φανερά συμπτώματα ζηλοφθονίας 'που στο καλό τον πέτυχε' και πόσο τυχαίο είναι που πολλές (πάρα πολλές) άνω των 30 κοπέλες είναι ακόμα απελπισμένες και singles;


Η λύση είναι μία! Αρσενικό αλλοδαπό, με τσεκαρισμένα τα θετικά του σημεία. Γερμανία, Αγγλία, Σκανδιναβία, Αυστραλία, Ισλανδία... άνδρες ψηλοί, με στυλ, υπέροχη εμφάνιση, καλλιτεχνική φλέβα, χωρίς κόμπλεξ, έντονη σεξουαλική διάθεση και με καλούς τρόπους συμπεριφοράς. Ακόμα και αν η μητρική γλώσσα είναι διαφορετική, θα εκπλαγείτε πόσο πιο ουσιαστική μπορεί να γίνει η επικοινωνία.

Εν ολίγοις, καλό το ντόπιο αρσενικό αλλά το εξωτερικό παρέχει με σφραγίδα πολλές παραπάνω ευκαιρίες για αναζήτηση (και εύρεση) του τέλειου συντρόφου.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης