Το Queen.gr σε ανοιχτή γραμμή με τις αναγνώστριές του

Όταν δεν του κάνει "κούκου".

Το γράμμα της αναγνώστριας

Αγαπημένο Queen.gr γεια σου. Με λένε Βερονίκη και έχει προκύψει ένα θέμα με το αγόρι μου που δεν αντέχω να το διαχειριστώ μόνη μου. Με τον Παύλο τα πηγαίνουμε πολύ καλά και αν και είμαστε μαζί μόνο τέσσερις μήνες όλα δείχνουν αισιόδοξα.

Χτες όμως, είχαμε ένα πρόβλημα που με έχει βάλει σε σκέψεις. Ενώ είμασταν στο κρεβάτι και κάναμε σεξ, ξαφνικά σταμάτησε και δε μπορούσε να συνεχίσει. Δε μου έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο και ελπίζω να μην ξαναγίνει, αλλά έχω την εντύπωση πως τον ξενέρωσα ή πως δε με θέλει πια.

Δε θυμάμαι να έκανα κάτι, αλλά τι θα μπορούσε να είναι τόσο σημαντικό που να μη θέλει να συνεχίσουμε; Πραγματικά πάω να σκάσω, σε παρακαλώ βοήθησέ με, μήπως να χωρίσω;

Βερονίκη, 20 ετών

Η άποψη του Queen.gr

Αγαπημένη Βερονίκη,
διαβάζοντας το γράμμα σου μας έπιασε πανικός και μάλιστα χωρίς σοβαρό λόγο. Η νεαρή σου ηλικία δικαιολογεί να μην έχεις έρθει αντιμέτωπη με κάτι τέτοιο ξανά, αλλά να ξέρεις πως πάρα πολλοί άντρες έχουν προβλήματα στητικής δυσλειτουργίας κατά τη διάρκεια του σεξ.

Τώρα θα μας πεις, γιατί να σου συμβεί αυτό, τι πήγε στραβά, μήπως σε απατάει και εάν φταίει το μαλλί σου που το άλλαξες χρώμα. Ε λοιπόν, τίποτα από όλα αυτά δεν έχει να κάνει με την απότομη αλλαγή συμπεριφοράς του αγοριού σου.

Είτε έχει προβλήματα στη δουλειά του, είτε τσακώθηκε με τη μάνα του, είτε πάλι έχασε η ομάδα του στο μπάσκετ, το μόνο σίγουρο είναι πως οι επιδόσεις του μπορούν να επηρεαστούν πολύ άμεσα από όλα αυτά μεμονωμένα, αλλά και μαζί. Εσύ φυσικά όχι μόνο δεν πρέπει να το κάνεις θέμα, αλλά σα γάτα με πέταλα που είσαι θα συνεχίσεις κανονικά το «βιολί» σου σα να μην τρέχει τίποτα.

Εάν τα προβλήματα συνεχιστούν εδώ είμαστε να το ξανασυζητήσουμε, μέχρι τότε δε χωρίζεις, αλλά επιμένεις με πολλή αγάπη και πάθος για το αγόρι.
Καλή σου επιτυχία!

Αν επιθυμείτε να επικοινωνήσετε με το Queen.gr για κάποιο δικό σας προσωπικό θέμα, μπορείτε να μας στείλετε στο info@queen.dpg.gr.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης