Χωρίσαμε γιατί ήθελε να κάνει σεξ!

Το  Queen.gr απαντά στα γράμματά σας

Το γράμμα της αναγνώστριας

γεια σας! θα ηθελα να μιλησω καπου για να τα βγαλω απο μεσα μου. ειμαι 16 χρονων..ημουν μαζι με ενα παιδι 2 χρονια μεγαλυτερος μου..τα ειχαμε 1,5 χρονο περιπου.επειδη ειναι η ηλικια του να προχωρησει (καταλαβενετε) χωρισαμε για λιγο καιρο για να το κανει αυτο με καποια αλλη,γιατι εγω ειμαι μικρη ακομα για αυτο,και μου το ειπε κ ο ιδιος..ουτε εγω ηθελα ουτως η αλλως..με αυτον ειχα κολλημα απο πολυ μικρουλα..απο το δημοτικο.. οταν τα πρωτοφτιαξαμε ημουν πολυ χαρουμενη αλλα μετα απο λιγες μερες αρχιζε κ με εβριζε οταν τσακονωμασταν..ετσι ειναι ο χαρακτηρας του,δεν ειναι κακος απλα οταν νευριαζει μου φερεται πολυ ασχημα κ πιστευω πως δεν μου αξιζει αυτο.τελοςπαντων..ειχαμε σταματησει να ειμαστε μαζι για 2 μηνες μεχρι να βρει την κοπελα να κανει τη δουλεια του..κ πριν 3 μερες μου ζητησε να τα βρουμε κ εγω απο τη χαρα μου του ειπα ναι..μετα απο 1 μερα τσακωθηκαμε για ενα πολυ ασημαντο λογο..αλλα εψαχνε αφορμη..μετα απο λιγο καταλαβε οτι εκανε λαθος αυτος κ μου ζητησε συγνωμη κ μου ειπε οτι πρεπει να σταματησουε να ειμαστε μαζι για λιγο για να τελειωσει το αλλο θεμα(με την κοπελα)..εγω του ειχα ξεκαθαρισει εξ'αρχής οτι δεν θελω να μιλαει με αλλη οταν θα τα εχουμε βρει.κ εκεινος προφανως το αγνοησε αυτο..τον τελευταιο καιρό νιώθω οτι μου εχει καταστρέψει τη ζωη,κυριολεκτικα..εγω νιώθω πραγματα γιαυτον απο την πρωτη στιγμη..ενω αυτος δεν νομιζω να εννοει αυτα που λεει..μια ζωη τσκωνομαστε για πολυ ασημαντους λογους.πχ.γιατι φορεσα σορτσακι μεχρι τη μεση του μπουτιου,γιατι ανεβασε φωτογραφια ενας φιλος μου με εμενα στο facebook,κλπ....εχω κανει πολλες υποχωρησεις γι αυτον..εχω διαγράψει το facebook,κ εχω ξεκόψει με ολους μου τους φιλους κ φιλες..ολο με μειωνε κ με εκανε να μην εχω αυτοπεποίθηση καθόλου..εγω ειμαι πολυ ευαίσθητη κ δεν αντεχω αυτη τη συμπεριφορα..δεν βρισκομασταν κ τοσο συχνα..θελω να προχωρισω την ζωη μου κ να φυγω απο τη μιζερια γιατι ξερω οτι θα χαζω τα καλυτερα μου χρονια γιαυτον.αλλα φέτος θα ειμαστε στο ιδιο σχολειο,κ στο ιδιο λεωφορείο κ θα πονάω πολυ οταν τον βλεπω να ειναι κοντά μου κ θα ξέρω οτι δεν τον εχω πια..τι να κάνω? βοηθηστε με γιατι πραγματικα δεν αντεχω αλλο..

Η απάντηση του Queen.gr

Κορίτσι μου, δεν αξίζει τον κόπο. Αν σε ήθελε πραγματικά και υπήρχε λογική στο ΟΚ, εφηβικό μεν αλλά ανδρικό κεφάλι του - θα φερόταν διαφορετικά! Τι πάει να πει πρέπει να κάνει σεξ; Ας περιμένει αν νοιάζεται για σένα!

Και ας υποθέσουμε ότι είναι τόσο σημαντικό, τι έκφραση είναι το να κάνει τη δουλειά του με άλλη; Δεν είναι δουλειά το σεξ και δεν είναι η κάθε κοπέλα σκεύος για να το χρησιμοποιούμε και να το πετάμε. Σε καμία περίπτωση δεν φταίει το άλλο κορίτσι αλλά εκείνος και μόνο. Το παιδί αυτό δεν ενδιαφέρεται για καμία- πόσο μάλλον για σένα. Μπορεί να είναι ένας χαζός ενθουσιασμός όλο αυτό ή η ανάγκη να έχει κοπέλα. Ενδιαφέρεται μόνο να περάσει καλά και να ικανοποιήσει τον εαυτό του.

Τσακώνεστε για γελοίους λόγους και πραγματικά είναι κρίμα να ασχολείσαι μαζί του. Είναι εντελώς μα εντελώς ανώριμος και έχει και κακό χαρακτήρα ή έστω κακή και χωρίς σεβασμό συμπεριφορά απέναντί σου. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τον ξεχάσεις και σου το λέω πολύ σοβαρά. Μόνο πληγωμένη και με χαμηλή αυτοπεποίθηση θα βγεις από αυτή την ιστορία αν συνεχίσεις να δίνεις σημασία σε κάποιον που δεν το αξίζει. Δεν υπάρχει λόγος να σου αρέσει και να σου λείπει. Κανονικά θε έπρεπε να τον περιφρονείς, να αδιαφορείς, να μην σε νοιάζει καν τι κάνει. Μην ασχολείσαι μαζί του. Είναι όλα στο μυαλό. Πραγματικά δεν έχει απολύτως κανένα νόημα και χαλάς άσκοπα την ενέργειά σου!

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης