Είναι ηθοποιός, τον είδα σε μια παράσταση και από τότε κόλλησα. Έχουμε μιλήσει 1-2 φορές, κάτι έχει καταλάβει, αλλά δεν θέλω να με περάσει για λυσσάρα. Τι να κάνω;

Καλησπέρα!

Το θέμα μου είναι ότι ερωτεύτηκα εναν τελείως άγνωστο. Είναι ηθοποιός (άγνωστος). Τον είδα πριν καιρό σε μια μικρή παράσταση να παίζει και μου κέντρισε πολυ το ενδιαφέρον. Τον ξαναείδα τυχαία πριν μία εβδομάδα και κεραυνοβολήθηκα. Πήγα του μίλησα, του είπα οτι τον είδα στην παράσταση τότε κλπ κλπ, δεν είπαμε πολλά εκείνη τη μέρα και τον είδα πάλι σε μια άλλη παράσταση πριν 2 μέρες. Νομίζω πως έχει πιάσει κάπως το νόημα οτι μου αρέσει, αλλά καταλαβαίνω οτι με βλέπει σαν την υποτιθέμενη φαν που δε θέλει να δυσαρεστήσει και είναι απλά ευγενικός μαζί της. Μου εχει πετάξει 1-2 υπονοούμενα να βγούμε αλλά τίποτα συγκεκριμένο.
Τώρα έχει φύγει για περιοδεία με τον θίασο. Ειλικρινά δεν έχω ιδέα τι να κάνω. Νιώθω οτι θέλω να τον γνωρίσω τόσο πολύ. Πρώτη φορά το παθαίνω αυτό, να κολλήσω με κάποιον άγνωστο. Τι να κάνω όμως; Να του ζητήσω εν τέλη εγώ να βγούμε; Δε θα με περάσει για λυσσάρα; Δεν το έχω ξανακάνει ποτέ και δεν ξέρω πως να φερθώ.
Το ξέρω πως δεν ενδιαφέρεται. Ίσως να του αρέσω απλά σαν κοπέλα εξωτερικά. Σε καμιά περίπτωση δε θέλω να με περάσει για καμιά κοπελίτσα από αυτές που ενδεχομένως να τον κυνηγάνε. Όμως δεν μπορώ να περιμένω αιώνια μήπως μου ξαναζητήσει να βγούμε, αλλά και ούτε απλά να πάω παρακάτω χωρίς να κάνω έστω μια μικρή προσπάθεια. Τι να κάνω;

Αγαπητή φίλη,

Θα σου έλεγα να κάνεις την... προσευχή σου. Αλλά μάλλον θα φανώ λίγο ειρωνικός και δεν θέλω τώρα (δεν ξέρω τι με έπιασε, δεν συμβαίνει συχνά αυτό!).

Νομίζω ότι πρέπει να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα στο μυαλό σου λίγο, γιατί τα έχεις κάνει μπαχαλάκι. Εντελώς όμως.
Όχι, δεν σου κάνω πλάκα. Κοίτα να δεις τι εννοώ.

* Ίσως να του αρέσω απλά σαν κοπέλα εξωτερικά: Για τι άλλο θα μπορούσες να του αρέσεις στην αρχή και ενώ έχετε μιλήσει 2 φορές; Για το πλούσιο πνεύμα σου που δεν το ξέρει ακόμα; Και στην τελική εσείς οι γυναίκες τι κοιτάτε πρώτα σε κάποιον βλέπετε σε ένα μπαρ; Μα φυσικά την εμφάνιση.

* Δεν ενδιαφέρεται, απλά μου έχει πετάξει 1-2 υπονοούμενα να βγούμε: Καλέ βουλωμένο γράμμα διαβάζεις εσύ! Μήπως λες και τα χαρτιά; Δηλαδή αν σου έχει πει 1-2 φορές να βγείτε δείχνει ότι δεν ενδιαφέρεται; Δηλαδή πως πιστεύεις ότι κάποιος ενδιαφέρεται; Μήπως να στρώσει κόκκινο χαλί όταν θα σε ξαναδεί; Ή να διακόψει την παράσταση στη μέση για να σου πει να βγείτε μπροστά σε όλο τον κόσμο;

* Αν του πω να βγούμε θα με περάσει για λυσσάρα: Αλήθεια; Άρα σαν λυσσασμένους βλέπετε όλους τους άντρες που λένε στις γυναίκες να βγουν μαζί τους; Και μην μου πεις για τον κανόνα που ο άντρας πρέπει να κάνει την πρώτη κίνηση γιατί αυτό είναι το σωστό και έτσι έχουμε μάθει ως κοινωνία. Δεν ζούμε στο 1821! Τέρμα.

Αν σου αρέσει τόσο πολύ, τότε δεν έχεις να χάσεις τίποτα αν του πεις να πάτε για ένα ποτό. Μια μέρα, μετά την παράσταση, όπως θα μιλάτε, πες του «λέμε με τα παιδιά να πάμε για ένα ποτό, θέλεις να έρθεις;». Αν πει ναι, τότε είσαι και καλυμμένη γιατί θα έχεις ασπίδα της φίλες σου. Αν πει όχι, απλά δοκίμασες και δεν έκατσε.

Χαμένη πάντως δεν θα βγεις. Αρκεί να ξεκαθαρίσεις αυτόν τον πανικό μέσα στο κεφάλι σου. Αλήθεια ο τρόπος που σκέφτεστε εν έτη 2013 ώρες-ώρες με εντυπωσιάζει. Ή και όχι!

Στείλτε κι εσείς τις δικές σας ιστορίες στον Dr. Love ΕΔΩ

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης