Μόλις χώρισες; Υπάρχουν ακόμη λόγοι για να γιορτάσεις τον Άγιο Βαλεντίνο!

Όλα ξεκίνησαν όταν παρατήρησε το reaction μίας εντελώς άγνωστης κάτω από τη φωτογραφία του τότε καλού της στο Instagram

Έχουν περάσει σχεδόν τέσσερα χρόνια από εκείνο το βράδυ που η κολλητή μου αποφάσισε να χωρίσει λίγες ώρες πριν την επίσημη έναρξη των εορτασμών του Αγίου Βαλεντίνου. Όλα ξεκίνησαν όταν παρατήρησε το reaction μίας εντελώς άγνωστης κάτω από τη φωτογραφία του τότε καλού της στο Instagram. Η περιέργεια την έκανε να μπει στο προφίλ της «άγνωστης» που -ευτυχώς- ήταν δημόσιο και να δει… φάτσα κάρτα τον φίλο της, που «δεν θέλει καμία μας να θυμάται το όνομά του», αγκαλιά με την «άγνωστη» σε ένα καφέ του κέντρου που συνήθιζαν να πηγαίνουν μαζί. Ναι, τόσο θράσος. Πληκτρολόγησε με χέρια να τρέμουν τον αριθμό του στο κινητό της, τον ρώτησε «ποια είναι αυτή» και… the rest is history.

Γνωρίζοντας εγώ και η υπόλοιπη παρέα πως η μέρα που ξημέρωνε, γεμάτη φωτογραφίες από ερωτευμένα ζευγάρια στα social, ερωτικά κομμάτια να παίζουν ασταμάτητα στο ραδιόφωνο και χέρια να ανταλλάσσουν αγκαλιές και δώρα, θα ήταν σχεδόν αβάσταχτη για τη φίλη μας, υπενθυμίζοντάς της όλα αυτά που ήθελε να ξεχάσει, αποφασίσαμε να αναλάβουμε δράση. Περάσαμε λοιπόν ένα ολόκληρο βράδυ να της απαριθμούμε λόγους που οφείλει στον εαυτό της να γιορτάσει και φέτος τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, μέχρι που την πείσαμε να βγούμε όλες για φαγητό την επόμενη μέρα στο αγαπημένο μας εστιατόριο.

Αν ανήκεις και εσύ στο γκρουπ των πολύ πρόσφατα χωρισμένων, παρακάτω έχω καταγράψει για σένα τους τέσσερεις πιο σημαντικούς λόγους από όσους ακούστηκαν εκείνο το βράδυ. Ναι, ακόμη και φρεσκοχωρισμένη, οφείλεις φέτος να γιορτάσεις τον Άγιο Βαλεντίνο, όπως σου αξίζει!

#1 Γιατί είναι μία καλή… αφορμή

Βασικά είναι η τέλεια αφορμή για να βάλεις ό,τι πιο λαμπερό έχεις στην ντουλάπα σου, να πάρεις αλά μπρατσέτα τις φίλες σου και να το «κάψετε» παρέα! Μεταξύ μας, ο πρόσφατος χωρισμός σου είναι και ο λόγος που μπορείς να απαιτήσεις -σχεδόν- να περάσετε την ημέρα όπως εσύ ονειρεύεσαι. Πίστεψέ με, καμία δεν θα μπορέσει σου αρνηθεί.

#2 Γιατί είσαι -όντως- ερωτευμένη

Γιατί είσαι ερωτευμένη με τη ζωή, τον εαυτό σου, την καριέρα σου, τη μόδα, τη μουσική, τις ταινίες του Jarmusch, τις γάτες σου, με ό,τι μπορεί να κάνει την καρδιά σου να χτυπήσει δυνατά και τρελά. Ένας χωρισμός, ειδικά τόσο απότομος και από μία μακροχρόνια σχέση μπορεί να λειτουργήσει αρνητικά, σχεδόν καταλυτικά, να σε κάνει να χάσεις κάθε ίχνος εμπιστοσύνης και να «κατεβάσει» για πολύ καιρό το διακόπτη στα συναισθήματά σου. Μην το επιτρέψεις να συμβεί! Υπάρχουν πολλά όμορφα πράγματα τριγύρω που μπορούν να σε συνεπάρουν και αξίζει να τα ερωτευτείς τρελά.

#3 Γιατί η κάθε μέρα είναι γιορτή -έτσι κι αλλιώς-

Δεν χρειάζεται να είσαι ερωτευμένη ή να σε λένε… Βαλεντίνα για να γιορτάσεις την ημέρα των ερωτευμένων. Κάθε μέρα που ξυπνάς υγιής με την οικογένειά σου και τους αγαπημένους στο πλάι σου, που μπορείς και απολαμβάνεις μικρές χαρές και λύπες της ζωής, που κυνηγάς τα όνειρά σου, συλλέγεις μοναδικές εμπειρίες, δίνεις και παίρνεις αγάπη από τους γύρω σου, είναι μία μέρα που αξίζει να τη γιορτάζεις.

#4 Γιατί πιστεύεις ακόμη στον έρωτα

Όσο «υλιστική» ή εμπορική και αν είναι η συγκεκριμένη γιορτή, ο έρωτας είναι κάτι που αξίζει να το γιορτάζουμε και εσύ το γνωρίζεις καλά. Όσες φορές κι αν έχει ραγίσει η καρδιά σου και την έχεις ξανακολλήσει με δυσκολία, όσους χωρισμούς δικούς σου και φίλων έχεις περάσει, δεν χάνεις ποτέ την πίστη σου στη μαγεία του έρωτα! Είσαι ένας υπέροχος, υγιής συναισθηματικά άνθρωπος που μπορεί να αγαπήσει και να αγαπηθεί ανεξάντλητα. Μην χάνεις καιρό, ό,τι πέρασε ανήκει στο παρελθόν! Το έχεις κάνει τόσες φορές και θα συνεχίσεις να το κάνεις. Θα ερωτεύεσαι και αυτό είναι αναπόφευκτο και υπέροχο. Αν αυτός ο λόγος δεν είναι αρκετός για να γιορτάσεις, τότε τι;

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης