Πέντε δώρα που αξίζει να κάνεις στον εαυτό σου ενόψει Αγίου Βαλεντίνου

Μπορεί λοιπόν φέτος, η μέρα των ερωτευμένων να σε βρίσκει… σόλο, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να το γιορτάσεις!

Πέρασαν κιόλας 365 μέρες από εκείνο το βράδυ του Φλεβάρη που το πέρασες αγκαλιά με τον -πρώην- καλό σου στον καναπέ, απολαμβάνοντας τη σειρά που παρακολουθούσατε τότε παρέα. Αν κάποιος σου έλεγε πως ένα χρόνο μετά η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα σε έβρισκε μόνη χωρίς εκείνον, ούτε που θα τον πίστευες. Η ζωή όμως είναι γρήγορο roller coaster με αναπάντεχες στροφές. Πάνε περίπου 8 μήνες που την τελευταία φορά που τα είπατε από κοντά, ενώ αραιά και που σηκώνεις το ακουστικό για να μάθεις τα νέα του.

Μπορεί λοιπόν φέτος, η μέρα των ερωτευμένων να σε βρίσκει… σόλο, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να το γιορτάσεις! Μην ξεχνάς πως η σημαντικότερη σχέση της ζωής μας, είναι αυτή που έχουμε με τον εαυτό μας ή όπως έλεγε και ο σοφός Όσκαρ Ουάιλντ: «Το να αγαπάει κανείς τον εαυτό του, είναι η αρχή μιας σχέσης που μπορεί να κρατήσει μια ζωή» και είχε απόλυτο δίκιο. Ακριβώς για αυτό, παρακάτω έχουμε καταγράψει πέντε δώρα για να κάνεις στον εαυτό σου και να σου θυμίσεις πόσο πολύ σε αγαπάς!

Πιτζάμες

Οι πιτζάμες είναι το πρώτο δώρο που σου προτείνουμε να κάνεις στον εαυτό σου γιατί, ως πότε θα τριγυρίζεις στο σπίτι με την τρυπημένη πετσετέ φόρμα και το ξεχειλωμένο t-shirt του πρώην σου; Είτε προτιμάς ένα sexy σχέδιο, είτε ένα πιο αθλητικό, ένα μαλακό ζευγάρι πιτζάμες είναι το δώρο που θα σε κρατάει in fashion ακόμη και στις πιο χαλαρές στιγμές σου! Κάθε queenette που σέβεται τον εαυτό της οφείλει να έχει από ένα! Θα δεις πως διατηρώντας το στυλ σου ακόμη και όταν σφουγγαρίζεις ή πλένεις τα πιάτα, η διάθεσή σου θα αλλάξει.

Extra tip: Προτίμησε ένα πιο sexy σχέδιο που το μπλουζάκι του θα έχει τιραντάκι και θα μπορούσε να φορεθεί ακόμη και σε κάποια βραδινή σου εμφάνιση.

Βιβλίο

Γιατί να κάνεις δώρο στον εαυτό σου ένα βιβλίο; Γιατί δεν υπάρχει τίποτα πιο πολύτιμο από τη γνώση, φίλη μου! Οκ, ίσως ο χρόνος αλλά δυστυχώς δεν πωλείται. Μερικές καλογραμμένες σελίδες είναι το πιο κοντινό… ταξίδι που προλαβαίνεις να κάνεις πριν σηκωθείς την επόμενη μέρα για να πας στο γραφείο. Ρώτα τους φίλους σου τι διάβασαν πρόσφατα που τους ενέπνευσε ή τους συνεπήρε και αναζήτησέ το στα ράφια. Χάζεψε τους τίτλους, τα οπισθόφυλλα και πριν αποφασίσεις, κάνε το «πείραμα» με τη σελίδα 69. Σύμφωνα με τον Marshall McLuhan, για να επιλέξεις το κατάλληλο βιβλίο, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το ανοίξεις στη σελίδα 69 και να τη διαβάσεις. Αν σου αρέσει, μπορείς να το αγοράσεις!

A free day

Πάρε μία μέρα «off» από το γραφείο και γέμισε τις ώρες σου με πράγματα που σε ευχαριστούν. Φέτος του Αγίου Βαλεντίνου κάνε πράγματα μόνο για σένα! Εγώ για παράδειγμα, θα σηκωνόμουν αργά από το κρεβάτι μου και θα έμπαινα κατευθείαν για ένα αναζωογονητικό ντους. Στη συνέχεια, είτε θα απολάμβανα ένα πλούσιο σπιτικό πρωινό, είτε θα το έτρωγα στο αγαπημένο μου μπραντσάδικο με παρέα το βιβλίο που διαβάζω αυτή την περίοδο. Φεύγοντας, θα έπαιρνα έναν καφέ στο χέρι και θα έκανα ατελείωτες βόλτες στο ιστορικό κέντρο της πόλης. Ίσως να περνούσα και μία επίσκεψη από τους διαδρόμους κάποιου μουσείου που δεν μπορώ να επισκεφθώ άλλες μέρες. Αναμφίβολα μέσα στη μέρα θα έκανα ένα περίπατο μπροστά από τις βιτρίνες και θα έβρισκα λίγο χρόνο για κάποιο από τα αγαπημένα μου πρόσωπα.

Κάτι… τολμηρό

Όχι, μην πάει το μυαλό σου στο πονηρό. Όταν λέω κάτι τολμηρό, εννοώ κάτι που δεν θα τολμούσες ποτέ πριν να κάνεις. Παράδειγμα, κάνε δώρο στον εαυτό σου ένα χορευτικό session λάτιν που τόσο καιρό λες ότι θα ξεκινήσεις και όλο το αναβάλεις, το εκκεντρικό ρούχο, το ζευγάρι γυαλιά ηλίου σε σχήμα καρδιάς που σου αρέσει πολύ, αλλά δεν έχεις το θάρρος να το φορέσεις, το κοντό καρέ που όλοι σου λένε πόσο θα σου πηγαίνει αλλά φοβάσαι ότι θα μετανιώνεις μετά.

Κάτι… γαστρονομικό

Μήπως οι ικανότητές σου στη μαγειρική, επιβάλλουν να αγοράσεις ένα καλύτερο mixer; Μήπως τόσο καιρό έκρυβες μέσα σου μία επαγγελματία μαγείρισσα που απλά της έλειπε ο κατάλληλος εξοπλισμός για να λάμψει το ταλέντο της; Όπως και να ‘χει, και τίποτα από τα παραπάνω να μην ισχύουν, στην αγορά θα βρεις αμέτρητες επιλογές που θα μετατρέψουν το μαγείρεμα σε παιχνίδι! Μπορείς να επιλέξεις μία ιδιαίτερη φόρμα για κέικ, να εμπλουτίσεις τα muffin σου με κάποιο χρώμα ζαχαροπλαστικής και γενικότερα να πειραματιστείς στην κουζίνα. Το αποτέλεσμα από αυτό το πείραμα θα είναι το λαχταριστό δώρο που θα κάνεις στον εαυτό σου. Γιατί δεν προσκαλείς και τις υπόλοιπες single της παρέας για τσάι muffin και συμπάθεια;

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης