Wall Art: 4 hot τάσεις για τους πίνακες του σπιτιού σου

Ερμιόνη Σαρρή

Ψάχνεις πίνακα για τον τοίχο του σαλονιού σου; 4 style που πρέπει να αναζητήσεις

Μερικές από εμάς έχουμε τους πίνακες συνδεδεμένους με παλαιομοδίτικο τρόπο διακόσμησης. Ναι, όντως υπήρξε και η εποχή που τα σπίτια είχαν «βαρύνει» πολύ καθώς κάθε τους τοίχος ήταν «ντυμένος» και με ένα... κάδρο. Αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν.

Οι πίνακες, αγαπητή μας φίλη, είναι μεγάλο trend για τη διακόσμηση των σύγχρονων σπιτιών, αρκεί βέβαια να επιλέξετε κάποιον που να ταιριάζει με το υπόλοιπο στυλ. Ποιες είναι οι τελευταίες τάσεις;

Street photography: Πίνακες με φωτογραφίες από τους δρόμους κάποιας μεγάλης πόλης, όπως για παράδειγμα της Νέας Υόρκης, του Παρισιού ή και του Λονδίνου.

Patterns: Αυτού του είδους τα σχέδια πάνω στους πίνακές σας είναι μία από τις τελευταίες τάσεις διακόσμησης για το 2016.

Μπλε ή απαλό ροζ: Επενδύστε σε πίνακες που περιέχουν μέσα ένα από αυτά τα χρώματα. Ειδικά το απαλό ροζ είναι ένα καταπληκτικό χρώμα για τη άνοιξη- καλοκαίρι.

Μεγάλοι καμβάδες: Ταιριάζουν απίστευτα σε μεγάλες επιφάνειες και είναι αρκετοί για να μεταμορφώσουν ένα σπίτι χωρίς να γίνει καμία άλλη αλλαγή μέσα στο χώρο.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης