Έτσι είναι διακοσμημένο το καθιστικό του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle

Πατούλια Κατερίνα

Πιο χαλαροί από ποτέ οι Sussexes

Από το νέο τους σπίτι στην Santa Barbara, o πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle έδωσαν μια νέα συνέντευξη με αφορμή τον Black History Month.

Μετά από την εμπλοκή τους στις εκλογές των ΗΠΑ, όπου κάλεσαν τον κόσμο να πάει να ψηφίσει, ο Harry τα βάζει έμμεσα ξανά με το Παλάτι, τονίζοντας πως μόνο όταν έφυγε από την Βρετανία κατάλαβε πως ο ρατσισμός είναι διαρθρωτικός και τόνισε πως ουσιαστικά δεν είχε ποτέ καταλάβει τα ζητήματα που έχουν να αντιμετωπίσουν οι άνθρωποι εξαιτίας του χρώματος της επιδερμίδας τους.

Από την μεριά της, η Meghan στο zoom call αυτό, τόνισε πως το κίνημα Black Lives Matter είναι μια όμορφη κίνηση.

Όσον αφορά το καθιστικό του royal ζευγαριού, η συνέντευξη ξεκίνησε με την Meghan να εξομολογείται πως το καθιστικό είναι γεμάτο πράγματα του μικρού Archie ενώ ο καναπές το δωμάτιο αυτό του νέου σπιτιού των Sussexes είναι λευκός με μαξιλάρια με ρίγες.

Στον τοίχο είδαμε τρία διαφορετικά πινακάκια ενώ πίσω και αριστερά, υπάρχει και μια διακοσμητική σκάλα.



Ο Harry και η Meghan αγαπούν την τέχνη από το ξεκίνημα της σχέσης τους και σίγουρα οι πίνακες αυτοί θα έχουν κάποια ξεχωριστή σημασία. Αυτό που ξέρουμε από το βιβλίο Finding Freedom, πως ο Harry και η Meghan έβγαιναν μόνο δύο μήνες όταν ο Harry δώρισε στην Markle το ένα κομμάτι από το δίπτυχο έργο της Βαν Ντόνα το οποίο απεικόνιζε ένα ζευγάρι να κρατιέται χέρι χέρι.

Είχε κρατήσει το δεύτερο κομμάτι από το έργο με τίτλο Everybody needs somebody to love, για την πρώτη τους επέτειο.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης