Vintage κομμάτια, όλα 5-10ευρώ. Ήρθε η ώρα για Smart Shopping

Σήμερα και αύριο στην Πλατεία Κολοκοτρώνη

Ο HOLY MUSTACHE, o μεγαλύτερος συλλέκτης vintage στην Ελλάδα ανανεώνει την πλούσια συλλογή του (1000 items) απο μοναδικά vintage ρούχα/αξεσουάρ και ξεπουλά τα πάντα, σε τιμές από 5 ως 10ευρω.

Από σήμερα και αύριο 27 Απριλίου 2013, το Blue Market βάζει τα ανοιξιάτικα του και σας υποδέχεται στην οδό Κολοκοτρώνη 3‐5 στην πλατεία Κολοκοτρώνη απέναντι από την παλιά Βουλή. Εκεί θα έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε μοναδικά προϊόντα που θα εκθέτουν και θα παρουσιάζουν, σχεδιαστές, καλλιτέχνες, δημιουργοί και ανεξάρτητες μικρομεσαίες επιχειρήσεις, όπως ρούχα, κοσμήματα, οργανικά προϊόντα, vintage & retro, διακοσμητικά, αξεσουάρ, βινύλια.

Σας το προτείνους γιατί θα περάσετε σίγουρα καλά χωρίς κόστος ενώ θα καταφέρετε να κάνετε δικούς σας ρετρό και όχι μόνο- θησαυρούς με ελάχιστα χρήματα. Save time- save money, λοιπόν and have fun! Ιδού και το πρόγραμμα για να ξέρετε τι σας περιμένει.

-Παρασκευή 26 και Σάββατο 27 Απριλίου και ώρα 20:00:
Η Bar Community θα παρουσιάσει Flair Show, ( τεχνικές κινήσεις που γίνονται πίσω από το μπαρ χάριν εντυπωσιασμού και περιλαμβάνουν τα μπουκάλια καθώς και τα εργαλεία του μπαρ) και Molecular Cocktail ( η χρήση φυσικών ενώσεων για την ανάμειξη και τη μορφοποίηση των υλικών).

-Σάββατο 27 Απριλίου και ώρα 15:30 - 18:30
Η σχολή χορού Poema θα δώσει ένα δωρεάν μάθημα γνωριμίας με τον Αργεντίνικο Tango. Θα ακολουθήσει ένα δίωρο Milonga ( δλδ. η μουσική παίζει και εμείς χορεύουμε), καθώς και ένα γεμάτο τρίωρο για όσους δεν ξέρουν, αλλά και όσους ξέρουν TANGO.

*Προς νέους γονείς: Tο Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού θα περιμένει όλα τα παιδιά στον παιδότοπο. Παιχνίδια, δημιουργική απασχόληση, εκπαιδευτικά προγράμματα, ζωγραφική και βιβλία για να περάσουν καλά και τα παιδάκια σας- αν έχετε.

Είσοδος ελεύθερη οπότε σπεύσατε!

Διαβάστε ακόμη:

Τι θησαυρούς ανακαλύψαμε στο Factory Οutlet;

Τα καλύτερα tips για να διατηρήσετε τα jeans σας σαν καινούρια

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης