To The Westin Resort Costa Navarino ομορφαίνει ακόμα περισσότερο τις Δευτέρες σας

Γωγώ Φούντα

Με ένα νέο πρόγραμμα που περιλαμβάνει check out αργά την Κυριακή!

Το The Westin Resort Costa Navarino απομακρύνει την ακεφιά της Δευτέρας, δημιουργώντας ένα νέο, αποκλειστικό πρόγραμμα που προσφέρει στους φιλοξενούμενους μεγαλύτερη ευελιξία και χρόνο ώστε να απολαύσουν το Σαββατοκύριακο όσο γίνεται περισσότερο.

Στο πλαίσιο της παγκόσμιας πρωτοβουλίας των Westin Hotels & Resorts, το The Westin Resort Costa Navarino καλεί τους φιλοξενούμενούς του να ζήσουν μια εντελώς προσωπική εμπειρία, παρατείνοντας την αναχώρησή τους έως τις 3:00 μμ την Κυριακή και απολαμβάνοντας το πρωινό τους μέχρι αργά όλο το Σαββατοκύριακο.

Το The Westin Resort Costa Navarino σηματοδοτεί την άφιξη του Σαββατοκύριακου με μια σειρά διακριτικών ενεργειών, που περιλαμβάνουν αλλαγές στο φωτισμό, τη μουσική και τη διακόσμηση. Τα δωμάτια είναι εφοδιασμένα με ρόμπες Heavenly τοποθετημένες στο κρεβάτι μαζί με μια λίστα με τις πιο ενδιαφέρουσες δραστηριότητες εντός και εκτός του Navarino Dunes, καλωσορίζοντας έτσι και επίσημα το Σαββατοκύριακο. Οι φιλοξενούμενοι μπορούν να εξερευνήσουν την Αρχαία Ολυμπία – το λίκνο των Ολυμπιακών Αγώνων -, ή το μεσαιωνικό κάστρο της Μεθώνης, να παρατηρήσουν σπάνιες ποικιλίες πτηνών στη λιμνοθάλασσα της Γιάλοβας ή να απολαύσουν μια παρτίδα γκολφ σε ένα από τα δύο signature γήπεδα γκολφ. Τέλος, η δυνατότητα να κάνουν check-out στις 3 μμ την Κυριακή αλλά και να απολαύσουν το πρωινό τους μέχρι αργά όλο το Σαββατοκύριακο τους δίνει την άνεση να χαλαρώσουν ακόμη περισσότερο.

Τα Westin Weekends έχουν σχεδιαστεί να εμπνέουν ευεξία, τόσο με έναν απολαυστικό βραδινό ύπνο στο Heavenly Bed και γεύματα από τις επιλογές SuperFoodsRX όσο και με την κατάλληλη εξάσκηση μέσω των προγραμμάτων RunWESTIN και New Balance gear-lending.

Ο Michel Cottray, Γενικός Διευθυντής του The Westin Resort Costa Navarino, με την ευκαιρία της έναρξης του προγράμματος Westin Weekend σχολίασε σχετικά: «Τα Westin Weekends σχεδιάστηκαν να εμπνέουν καλή διάθεση και να ανταποκρίνονται στην επιθυμία των φιλοξενουμένων μας για συναισθηματική και φυσική ευεξία μετά από μια κουραστική εβδομάδα. Αναπτύξαμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που τους προσφέρει ένα Σαββατοκύριακο όπως το αξίζουν, ξεκούραστο και χωρίς άγχος. Οι φιλοξενούμενοι αναχωρούν από το The Westin Resort Costa Navarino ανανεωμένοι και με καλύτερη διάθεση».

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης