Έτσι θα τοποθετήσεις πολύ πιο εύκολα ένα ράφι αόρατης στήριξης στο σπίτι σου

Είναι πολύ πιο εύκολο απ' ό,τι νομίζεις.

Τώρα που μένουμε σπίτι έχουμε καταπιαστεί με δουλειές που ούτε που είχαμε φανταστεί πως θ' αναλάβουμε.

Εργασίες που κάποτε έμοιαζαν βουνό, τώρα μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως τολμάμε να επιχειρήσουμε για να ομορφύνουμε τον χώρο μας. Η τοποθέτηση ενός ραφιού παλιότερα έμοιαζε με αντρική δουλειά, όχι όμως πια.

Οι περισσότερες γυναίκες έχουν προμηθευτεί τα βασικά DIY εργαλεία τους και μπορούν -μόνες τους πια- να επισκευάσουν ένα ντουλάπι, ν'αλλάξουν μια λάμπα ή να επιδιορθώσουν μια τρύπα που έχεις χαλάσει με τον καιρό.

Αν αγαπάς τα κρυφά ράφια στήριξης (ξέρεις, αυτά που στέκονται στον τοίχο χωρίς να χρειάζονται γωνιές από κάτω για να τα κρατάνε) και θέλεις να τα τοποθετήσεις στο σαλόνι ή τον τοίχο του δωματίου σου, σου έχουμε την πανεύκολη διαδικασία για να το τολμήσεις. Και όχι απλώς να το τολμήσεις αλλά η συγκεκριμένη σου προσπάθεια να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.

Ποιος είπε πως χρειαζόμαστε τους άντρες για να κάνουν όλες αυτές τις δύσκολες (θα δεις ότι στην πραγματικότητα είναι μια πανεύκολη διαδικασία) δουλειές του σπιτιού; Τελικά ο κατ' οίκον περιορισμός θα μας βρει πιο δυναμικές από ποτέ!



© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης