Ο σωστός τρόπος για να τρως τα φρούτα σαν βασίλισσα

Πατούλια Κατερίνα

Πώς θα τρως σαν βασίλισσα

Ο Darren McGrady, ο royal chef που υπήρξε για χρόνια προσωπικός σεφ της βασίλισσας Ελισάβετ και της Diana, έχει φύγει πια από το Παλάτι, έχει φτιάξει το δικό του βιβλίο και το δικό του κανάλι στο Youtube και μοιράζεται με τους fans του πολλά μυστικά και πολλές συνταγές.

Ο Darren πέρα από τις συνταγές μοιράστηκε και τον τρόπο που η βασίλισσα τρώει τα φρούτα της. Αρχικά, ο σεφ εξήγησε πως κάθε μα κάθε φρούτο, προτού φτάσει στο τραπέζι της βασίλισσας, έπρεπε να είναι επιλεγμένο, να μην έχει μαύρα σημάδια, να είναι γυαλισμένο και συγκεκριμένα:

Τα σταφύλια ήταν κομμένα σε μικρά τσαμπιά.

Οι μπανάνες κόβοντας μία – μία, δεν είχαν μαύρα στοιχεία, είχαν κομμένες άκρες και έπρεπε να τρώγονται κομμένες σε φετάκια.

Όταν στο τραπέζι έφτανε το μήλο, είχε καθαρισμένο κοτσάνι, ήταν γυαλισμένο με απαλό ύφασμα και κοβόταν σε μικρές φέτες. Μετά, υπήρχε πάντα ένα μικρό μπολάκι με νερό για να ξεπλένει η βασίλισσα και οι καλεσμένοι τα χέρια τους.

Ο ανανάς, ήταν το αγαπημένο φρούτο της βασίλισσας. Πρώτα έφευγε το πράσινο πάνω μέρος. Έπειτα, έμπαινε το μαχαίρι μέχρι να έχεις ένα μπαστούνι ανανά, το οποίο κοβόταν σε φετούλες.



© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης