Πώς η ηλεκτρική σκούπα της Miele θα καλύψει κάθε σου ανάγκη;

Πώς η ηλεκτρική σκούπα της Miele θα καλύψει κάθε σου ανάγκη;

Σίγουρα, η εμπειρία σου έχει αποδείξει πως η ηλεκτρική σου σκούπα μπορεί να κάνει «θαύματα» στην καθαριότητα του προσωπικού σου χώρου, αρκεί να επιλέξεις εκείνη που θα ανταποκρίνεται απόλυτα στις ανάγκες σου.

Ας ξεκινήσουμε αυτό το κείμενο κάνοντας ένα γρήγορο question game! Για θυμήσου, λοιπόν, ποιο ήταν το πρώτο «εργαλείο» που έβαλες στο ντουλάπι καθαριότητας σου, όταν βρέθηκες στο πρώτο σου ενήλικο σπίτι; Ποια είναι η «Νο1» κίνησή σου, πριν και μετά από κάθε unexpected party στο σπίτι με τις κολλητές; Ποια είναι η καλύτερη σου «φίλη», εκείνη που σου δίνει την ευκαιρία να ξαπλώνεις στο χαλί του σπιτιού σου για να ξεκινήσεις τον «μαραθώνιο» της αγαπημένης σου σειράς, να κάνεις αγκαλιές στον καναπέ με τον Ρίκι και να μην ενεργοποιείται το panic alarm system σου, όταν γελάς τόσο δυνατά, που τα ψίχουλα από το πιάτο σου εκτοξεύονται στο πάτωμα;

Ναι, αγαπητή Queenette, ακόμη και εάν οι παραπάνω αναμνήσεις σου φαίνονται κάπως ασύνδετες μεταξύ τους, μοιράζονται ένα κοινό σημείο: Τη σχέση εμπιστοσύνης που έχεις αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια με την αγαπημένη σου ηλεκτρική σκούπα, που είναι πάντα δίπλα σου για να σε βγάλει από τη δύσκολη θέση και να κάνει την καθημερινότητά σου ακόμη πιο εύκολη.

Στην περίπτωση, λοιπόν, που θέλεις να αποκτήσεις έναν «σύμμαχο» που όχι μόνο αξίζει πραγματικά το budget σου, αλλά θα κάνει την καθημερινότητά σου πιο άνετη και θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις πολλές ακόμη όμορφες στιγμές και αναμνήσεις, τότε μία σκούπα χειρός χωρίς καλώδιο από τη Miele είναι αυτό που χρειάζεσαι και το γιατί, θα το μάθεις αμέσως!

image003.jpg

Απόλυτη ευελιξία για κάθε περίσταση

Σίγουρα, η εμπειρία σου έχει αποδείξει πως η ηλεκτρική σου σκούπα μπορεί να κάνει «θαύματα» στην καθαριότητα του προσωπικού σου χώρου, αρκεί να επιλέξεις εκείνη που θα ανταποκρίνεται απόλυτα στις ανάγκες σου. Ποιο είναι το κριτήριο για να βεβαιωθείς; Η απόλυτη ευελιξία για κάθε περίσταση, που χαρίζει το πατενταρισμένο σύστημα 3-σε-1, με την τριπλή λειτουργία -comfort, compact, reach της ηλεκτρικής σκούπας Triflex HX2 της Miele, που σου δίνει ακόμη μεγαλύτερη ελευθερία κατά το σκούπισμα. Αν θέλεις επομένως, να εξαφανίσεις τη σκόνη από μεγάλους χώρους, όπως το σαλόνι ή τα υπνοδωμάτια, μπορείς απλώς να τοποθετήσεις την πανίσχυρη μονάδα τροφοδοσίας στο κάτω μέρος της συσκευής, αν πάλι αναζητάς τρόπους για να σκουπίσεις με ευκολία κάτω από χαμηλά έπιπλα ή την οροφή, αρκεί να μετακινήσεις τη μονάδα τροφοδοσίας στο πάνω μέρος, ενώ μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις και χωριστά από τη συσκευή, σε περίπτωση που ο επόμενός σου στόχος είναι το γρήγορο σκούπισμα των επίπλων ή των καθισμάτων του αυτοκινήτου.

Αλήθεια, πίστευες ότι μία ηλεκτρική σκούπα θα μπορούσε να έχει και ψηφιακό μοτέρ, μέσω του οποίου πετυχαίνει την αυτόματη ανίχνευση πατώματος για γρήγορο και ακριβή καθαρισμό; Επιπλέον, διαθέτει το φίλτρο ΗΕΡΑ, το οποίο έχει την ικανότητα να φυλακίζει σκόνη, αλλεργιογόνα και ιούς, χάρη στο 99,999% φιλτράρισμα (σύμφωνα με το IEC 62885-4). Τέλος, το καλύτερο για εσένα που δεν συμβιβάζεσαι ποτέ σε ό,τι θέλεις να έχεις στον χώρο σου: Η σκούπα αυτή της Miele έχει βραβευτεί με Red dot design award!

Πες «αντίο» στις τρίχες του κατοικίδιού σου

Αν έχεις κατοικίδιο, αλλά δεν έχεις ακόμη τη χαρά να χρησιμοποιείς στον χώρο σου μία ηλεκτρική σκούπα χειρός με μπαταρία, τότε δεν ξέρεις τι σημαίνει καθαριότητα του σπιτιού στην εποχή της ψηφιακής τεχνολογίας. Ήρθε λοιπόν η στιγμή να επενδύσεις σε μία ηλεκτρική σκούπα, η οποία «υπόσχεται» να εξαφανίσει ακόμη και τα πιο μικρά τριχίδια, καθώς διαθέτει φωτισμό LED, ενώ μπορεί να μετατραπεί και σε ένα εύχρηστο ηλεκτρικό σκουπάκι χειρός, για τις τρίχες των κατοικίδιων σου.

Άφησε το σκυλάκι σου να τιναχτεί ελεύθερα στο αγαπημένο σου χαλί και την kitty cat σου να τριφτεί για όσες ώρες θέλει στο μαξιλάρι που έφερες από το τελευταίο σου ταξίδι, αφού -όπως και εσύ έτσι και εκείνα- έχουν ανάγκη από το me time της ημέρας τους, χωρίς να σκέφτονται τα «dos and don’t’s» του σπιτιού σας. Πλέον, δεν χρειάζεται κανένας λόγος ανησυχίας, Queenette, αφού έχεις τη λύση: Η Triflex HX2 Cat & Dog της Miele σίγουρα είναι πιο ισχυρή ακόμη και από τα πιο επίμονα χνούδια, απορροφά εύκολα και αξιόπιστα οποιαδήποτε τρίχα και καθαρίζει σε βάθος και χωρίς κόπο το σπίτι, εξαφανίζοντας κάθε ίχνος σκόνης.

Επίλεξε ασύγκριτη αυτονομία

Συχνά, αισθάνεσαι πως το μεγάλο μέγεθος του σπιτιού σου δεν σου επιτρέπει να έχεις όλους τους χώρους τακτοποιημένους και απολύτως καθαρούς; Γράψε λάθος, αφού η Triflex HX2 Performance ήρθε για να σου αλλάξει γνώμη, μέσα από τα πλεονεκτήματα που σου προσφέρει. Η ηλεκτρική βούρτσα μεγάλου πλάτους της, μαζεύει τη σκόνη σε μεγάλους χώρους πολύ γρήγορα, ενώ, ταυτόχρονα με την αυτόματη αναγνώριση πατώματος, αυξάνει την ισχύ σύμφωνα με τον τύπο πατώματος, πχ. σκούπισμα χαλιών. Μάλιστα, ακόμη και εάν το δοχείο σκόνης της ηλεκτρικής σκούπας Miele Triflex ΗΧ2 έχει γεμίσει, η λειτουργία Twist2open μπορεί να το ανοίξει εύκολα, με μία μόνο κίνηση.

Μπορεί η λίστα με τα πλεονεκτήματα των ηλεκτρικών σκουπών της Miele να είναι μεγάλη, ωστόσο ένα από τα βασικά plus της για εμένα, είναι το γεγονός ότι μπορείς να ξεκινάς και να τελειώνεις με το σκούπισμα του σπιτιού σου χωρίς… διαλείμματα, καθώς οι δύο μπαταρίες VARTA με διάρκεια καθαρισμού έως και 120 λεπτά, που διαθέτει το μοντέλο Performance, θα σου λύσουν τα χέρια στη στιγμή.

image005.jpg

Αν θέλεις, λοιπόν, να απολαμβάνεις καθημερινά ένα περιβάλλον που θα σε κάνει να αισθάνεσαι ασφάλεια και σιγουριά κάθε στιγμή, τότε αξίζει να εμπιστευτείς τη Miele, μία εταιρεία που εδώ και 120 χρόνια είναι πάντα μπροστά από την εποχή της. Άλλωστε, κύριο μέλημά σου είναι να πηγαίνεις πάντα ένα βήμα μπροστά και ένα βήμα καλύτερα, έτσι δεν είναι; Μην χάνεις άλλο χρόνο και πήγαινε μία βόλτα στο νέο Miele Experience Center, που βρίσκεται στο Μαρούσι, στην Λ. Κηφισίας 69, για να ικανοποιήσεις την κάθε ανάγκη σου, τόσο με την τεράστια συλλογή και διαθεσιμότητα προϊόντων, όσο και με τις λύσεις τεχνολογίας που προσφέρει για κάθε σπίτι!