Όταν δεν συμβιβάζεσαι με τίποτα λιγότερο από το πιο αστραφτερό αποτέλεσμα!

Όταν δεν συμβιβάζεσαι με τίποτα λιγότερο από το πιο αστραφτερό αποτέλεσμα!

Αν είσαι obsessed με την καθαριότητα, τότε ένα είναι το σίγουρο: Θέλεις να εμπιστευτείς στους καλύτερους το challenge των καθαρών πιάτων.

Αν είσαι η little Miss Organised της παρέας, τότε γνωρίζεις ήδη πως η εμμονή που έχεις με την καθαριότητα και τη σωστή οργάνωση του σπιτιού σου, είναι ένα «μικρόβιο» που είχες πάντα μέσα σου και πλέον, κάνει συνεχώς την εμφάνισή του στην every day routine σου.

Διότι μπορεί να μην υπάρχει πιο ενοχλητική στιγμή για εσένα, από εκείνη που συνειδητοποιείς πως μία ξεχασμένη κούπα από το αγαπημένο σου detox tea βρίσκεται στο σαλόνι, μία ανοιγμένη οδοντόκρεμα υπάρχει στο μπάνιο ή μερικά πιάτα με ξεραμένα λίπη και υπολείμματα είναι ακόμη επάνω στον πάγκο της κουζίνας σου όμως, στους γρήγορους και απαιτητικούς ρυθμούς της καθημερινότητας, για να είσαι σχολαστική με την καθαριότητα και να αποφεύγεις εικόνες όπως αυτές, χρειάζεσαι έναν έξτρα «σύμμαχο», που θα σου προσφέρει την ηρεμία που σου λείπει.

Όσο πιεσμένο κι αν είναι το πρόγραμμά σου, λοιπόν, όσες και αν είναι οι υποχρεώσεις σου μέσα στην ημέρα, υπάρχει μία λύση που θα σε βοηθήσει να κάνεις την αρχή στο να κερδίζεις περισσότερο χρόνο κάθε μέρα για εσένα και όσα αγαπάς. Και αυτή η λύση έχει να κάνει με την οργάνωση της κουζίνας σου και την αστραφτερή καθαριότητα των πιάτων σου και «ακούει» στο όνομα… ταμπλέτες πλυντηρίου CIF!

Οργάνωσε σωστά το πλυντήριο πιάτων σου και κέρδισε το πιο crystal clear αποτέλεσμα

Αν είσαι obsessed με την καθαριότητα, τότε ένα είναι το σίγουρο: Θέλεις να εμπιστευτείς στους καλύτερους το challenge των καθαρών πιάτων. Και ποιοι είναι οι καλύτεροι στον «κόσμο» της σωστής πλύσης και εξοικονόμησης ενέργειας; Οι ταμπλέτες πλυντηρίου CIF, οι οποίες θα σε κάνουν όχι μόνο να ξεχάσεις τα ξεραμένα λίπη και τα υπολείμματα, αλλά συγχρόνως να μειώσεις το περιβαλλοντικό σου αποτύπωμα, ακολουθώντας όλες τις συμβουλές που θα συμβάλλουν προς αυτήν την κατεύθυνση και δίνοντάς σου τη δυνατότητα να αποφεύγεις οποιαδήποτε σπατάλη ενέργειας, με μία επαναληπτική πλύση.

Όλα αρχίζουν και τελειώνουν, φυσικά, στην απομάκρυνση μεγάλων υπολειμμάτων τροφίμων από τα σκεύη, αφού γνωρίζεις καλύτερα από τον καθένα ότι, όπως τα δωμάτια του σπιτιού σου πρέπει να είναι καθαρά και τακτοποιημένα, το ίδιο ισχύει και με το πλυντήριο πιάτων σου. Έχοντας κάνει αυτήν τη σημαντική αρχή, ακολουθεί ένα ακόμη tip: Η τοποθέτηση των ευαίσθητων αντικειμένων πρέπει να γίνεται στο επάνω ράφι του πλυντηρίου, καθώς με αυτόν τον τρόπο μειώνεται η πιθανότητα ζημιάς, ενώ για εσένα που δεν το γνωρίζεις ήδη, η υπερφόρτωση του μηχανήματος είναι ένα από τα λάθη που γίνονται συχνά.

Καλά ως εδώ; Συνεχίζεις, λοιπόν, με τις παρακάτω απλές, αλλά ουσιαστικές κινήσεις πριν πάρεις στα χέρια σου το πιο αστραφτερό αποτέλεσμα:

1. Τοποθετείς τα μαχαιροπίρουνα με τις λαβές προς τα κάτω και αποφεύγεις οι λερωμένες επιφάνειες να εφάπτονται μεταξύ τους

2. Βάζεις τα μεγάλα σκεύη με τέτοιον τρόπο, ώστε οι δέσμες του νερού να μπορούν να φτάνουν στα υπόλοιπα σκεύη

3. Ελέγχεις πάντα αν τα πλαστικά αντικείμενα αντέχουν υψηλές θερμοκρασίες στο πλυντήριο πιάτων, μέσω των συμβόλων που βρίσκονται πάνω στα σκεύη για την καταλληλότητά τους

4. Ανοίγεις το πλυντήριο πιάτων μόλις τελειώσει και ξεκινάς να αδειάζεις πάντα από το κάτω ράφι

Longform-4-_CIF-@Queen.gr_html_1d7b2e6dbee6aeef.jpg

Απομάκρυνε τις «δεύτερες σκέψεις» επιλέγοντας τον πιο αποτελεσματικό «σύμμαχο»

Για εσένα, βέβαια, που πίστευες μέχρι σήμερα, πως ο μόνος που μπορεί να προσφέρει στα πιάτα σου ένα 100% αστραφτερό αποτέλεσμα είσαι εσύ, γράψε λάθος! Αρκεί να ακολουθήσεις «κατά γράμμα» όλα όσα χρειάζεται ένα πλυντήριο πιάτων, για μία σωστή πλύση, χωρίς σπατάλη ενέργειας και συγχρόνως να επιλέξεις προϊόντα με το λογότυπο του οικολογικού σήματος της ΕΕ, EU Ecolabel, που καθιστούν απλό το να γνωρίζεις ότι ένα προϊόν είναι φιλικό προς το περιβάλλον και καλής ποιότητας. Είσαι έτοιμη να το δοκιμάσεις και να μοιραστείς τη μαγεία ενός σούπερ αστραφτερού και οικονομικού αποτελέσματος, με τις νέες ταμπλέτες πλυντηρίου CIF;

Μάθε ακόμη πως οι ταμπλέτες περιβάλλονται από υδατοδιαλυτό και βιοδιασπώμενο περίβλημα. Ακριβώς επειδή είναι υδατοδιαλυτό, θα πρέπει να το χειρίζεσαι με στεγνά χέρια και πάντα να κλείνεις τη συσκευασία μετά τη χρήση, ώστε να προστατεύονται οι κάψουλες που απομένουν στη συσκευασία από την υγρασία.

Με λίγα λόγια, δεν χρειάζεται να απαλλαγείς από τον organized εαυτό σου, που σε κάνει άκρως σχολαστική με την καθαριότητα και την οργάνωση του σπιτιού. Αρκεί να κάνεις την αρχή για να βάλεις ένα «τέλος» στην ακαταστασία που επικρατεί στο σπίτι σου, ξεκινώντας από τη σωστή χρήση του πλυντηρίου πιάτων σου, που μπορεί να εξοικονομήσει πολύτιμο χρόνο και ενέργεια για εσένα και το περιβάλλον. Άφησε, δηλαδή, την καθαριότητα να κάνει… έκρηξη στο πλυντήριο πιάτων σου, εύκολα και γρήγορα, με το πιο αστραφτερό αποτέλεσμα!

Longform-4-_CIF-@Queen.gr_html_cf7b13253508daf9.png

Ναι, οι νέες ταμπλέτες πλυντηρίου CIF δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για να εξυπηρετούν καθημερινά την super organized πλευρά του εαυτού σου, που πολλές φορές σου στερεί την ανεμελιά και την ξεκούραση από την καθημερινότητά σου. Σε ό,τι αφορά στο πλύσιμο των πιάτων σου, λοιπόν, ξέρεις ότι πλέον έχεις στο πλευρό σου τους «συμμάχους», που «υπόσχονται» να σε βγάζουν ασπροπρόσωπη σε κάθε πλύση.



Tags