Αυτή την άνοιξη η NATUZZI προσφέρει -30% σε όλους τους καναπέδες με ανάκληση!

Εεπισκεφτείτε ένα κατάστημα δίπλα σας και ανανεώστε το σπίτι σας με γούστο και οικονομία.

Η άνοιξη μπήκε για τα καλά και, όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, η τάση για ανανέωση είναι κάτι παραπάνω από διάχυτη. Τόσο για το σώμα και την γκαρνταρόμπα μας αλλά, φυσικά, και για την διακόσμηση του σπιτιού μας. Ποιος δεν θέλει να βγάλει το χειμωνιάτικο κλίμα από το σπίτι του και να το φρεσκάρει με μια νέα διάταξη του χώρου και, γιατί όχι, μερικά καινούργια έπιπλα; «Που λεφτά για νέα έπιπλα;» θα πείτε, αλλά σας έχουμε ήδη έτοιμη την απάντηση!

Αυτή την άνοιξη μπορείτε να απολαύσετε την απαράμιλλη άνεση και τη σχεδιαστική τελειότητα των ευέλικτων και εργονομικών καναπέδων της νέας συλλογής της Natuzzi και να κάνετε τις αγορές σας με 30% έκπτωση σε όλους τους καναπέδες με ανάκληση. Η τέλεια προσφορά που χρειαζόμασταν, την κατάλληλη εποχή του χρόνου. Και μην ανησυχείτε, έχετε άπλετο χρόνο για αγορές καθώς η προσφορά ισχύει έως 31 Μαΐου.

Πρέπει να γνωρίζετε πως εταιρία Natuzzi εξελίσσεται εδώ και 50 χρόνια στο χώρο του design εμπλουτίζοντας τη συλλογή της με φωτιστικά, χαλιά και αξεσουάρ με την υπογραφή του οίκου. Η σχεδιαστική ομάδα του καταστήματος Natuzzi, εξειδικευμένη στο interior design, είναι έτοιμη να σας συμβουλεύσει σχετικά με την τέλεια διακόσμηση του σπιτιού ή του γραφείου σας.

Διαλέξτε ένα κατάστημα της Natuzzi και φέρτε τον αέρα ανανέωσης που χρειάζεται το σπίτι σας, οικονομικά και με απαράμιλλο γούστο:

Λ.Κηφισίας 354, Χαλάνδρι, Τηλ.: 210 6146481
Natuzzi Shop-in-Shop: Αβαξ, Λεωφ. Ποσειδώνος 60, Αλιμος, Τηλ. 210 9853831

Για περισσότερες πληροφορίες:
www.natuzzi.com
facebook/natuzziGreece

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης