Φοράς όσο αντηλιακό πρέπει και όσο συχνά χρειάζεται; Διάβασε και θα μάθεις…

Φοράς όσο αντηλιακό πρέπει και όσο συχνά χρειάζεται; Διάβασε και θα μάθεις…

Φέτος βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους!


Το αντηλιακό και η αντηλιακή προστασία γενικότερα περιβάλλεται από… μύθους! Μύθος είναι – ότι στην σκιά προστατεύεσαι από τη UV, μύθος είναι ότι αν το αντηλιακό σου έχει SPF δεν θα μαυρίσεις, μύθος είναι και το ότι τα αντηλιακά σε προστατεύουν όλη μέρα… Εντάξει, αυτό το τελευταίο είναι μύθος κατά 50% και θα σου εξηγήσω το γιατί. Οι συνθέσεις των αντηλιακών έχουν μελετηθεί προκειμένου να παρέχουν αποτελεσματική προστασία από τη βλαβερή ακτινοβολία. Η αποτελεσματικότητά τους όμως επηρεάζεται από 2 παράγοντες: α) Από την ποσότητα που θα βάλεις και β) από την συχνότητα που θα επαναλάβεις την εφαρμογή τους.


Όλα αυτά σημαίνουν πως, πρέπει να φοράς αρκετή ποσότητα αντηλιακού και να το ανανεώνεις συχνά! Μόνο έτσι θα είσαι πραγματικά προστατευμένη όλη την ημέρα! Πόσο όμως αντηλιακό είναι αρκετό και πόσο συχνά πρέπει να το ανανεώνεις; Πάτα play στο παρακάτω video και θα σου τα εξηγήσω όλα, μαζί με όλους τους άλλους μύθους για την αντηλιακή προστασία!


Όπως είδες είναι τόσο απλό να υπολογίσεις την ποσότητα που χρειάζεσαι και να την εφαρμόσεις σε πρόσωπο και σώμα και φυσικά, δεν είναι δύσκολο να θυμάσαι κάθε πότε πρέπει να ανανεώνεις το αντηλιακό σου! Κάνε λοιπόν δικό σου το καλοκαίρι με την ολοκληρωμένη σειρά αντηλιακής προστασίας του NIVEA SUN και… Καλές διακοπές!