Time-seekers: Οι fashion επιλογές που θα σε βοηθήσουν να κερδίσεις χρόνο αυτό το καλοκαίρι

Time-seekers: Οι fashion επιλογές που θα σε βοηθήσουν να κερδίσεις χρόνο αυτό το καλοκαίρι

Κάπως έτσι, καταλήγεις να τρέχεις από το πρωί μέχρι το βράδυ για να τα προλάβεις τα πάντα.

Κάπως έτσι, καταλήγεις να τρέχεις από το πρωί μέχρι το βράδυ για να τα προλάβεις τα πάντα.

Το καλοκαίρι είναι εδώ και όλα γύρω σου φαντάζουν υπέροχα. Από τον καιρό μέχρι τα μουσικά events και από τη διάθεσή σου μέχρι τη μόδα. Το πρόβλημα είναι, ωστόσο, πως παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε στην «καρδιά» της σεζόν, ο όγκος εργασίας στο γραφείο και οι υποχρεώσεις σου δεν έχουν περιοριστεί. Κάπως έτσι, καταλήγεις να τρέχεις από το πρωί μέχρι το βράδυ για να τα προλάβεις τα πάντα. Και μέσα σε όλα, πρέπει να πηγαίνεις γυμναστήριο για να αποκτήσεις ή να διατηρήσεις το bikini body, να κάνεις και τις πλέον instagramικές και ταυτόχρονα fashion επιλογές και να βρίσκεις και χρόνο για τα αγαπημένα σου πρόσωπα!

Αν όσα περιγράφουμε παραπάνω, φαντάζουν γνώριμα, τότε μάλλον ήρθε η ώρα να μπεις και εσύ στο κλαμπ των time-seekers. Διότι αυτή η «λέσχη» θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις τους πλέον αποτελεσματικούς τρόπους για μπορέσεις να αποκτήσεις τον ελεύθερο χρόνο που τόσο ανάγκη έχεις και παράλληλα, να μην κάνεις «εκπτώσεις» στο στυλ σου. Στην περίπτωσή μας, τα δύο στοιχεία «κλειδιά» για να κερδίζουμε χρόνο αυτό το καλοκαίρι είναι η μόδα και τα «έξυπνα» -και δη fashion- συστήματα τεχνολογίας. Το πώς τα αξιοποιήσαμε για να κάνουμε περισσότερο ανάλαφρη την καθημερινότητά μας, θα το μάθεις παρακάτω.

Αέρινη από την κορυφή ως τα νύχια και έτοιμη σε χρόνο «ντετέ»

Αν παρακολουθείς συχνά τα social media και ακολουθείς τις απανταχού fashionistas, τότε πιθανότατα έχεις παρατηρήσει πως καθετί αέρινο αξίζει μία θέση στην γκαρνταρόμπα και τη βαλίτσα των διακοπών σου. Είτε περιλαμβάνει έθνικ και boho είτε φλοράλ και περισσότερο ρομαντικές λεπτομέρειες, ένα μάξι φόρεμα, μία μίντι φούστα και μερικά αέρινα τοπ, θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση σε πολλές περιστάσεις και θα σε βοηθήσουν να ετοιμαστείς σε χρόνο «ντετέ». Αυτό είναι το δικό μου stylish μυστικό σε ό,τι αφορά στις εμφανίσεις μου αυτό το καλοκαίρι. Διότι εκτός από το ότι με δροσίζουν, τα αέρινα σύνολα με βοηθούν να μην χάνω χρόνο, ψαχουλεύοντας μες στην ντουλάπα και τα συρτάρια μου, προκειμένου να ετοιμαστώ για το γραφείο ή τη βόλτα. Πρόκειται εν ολίγοις για επιλογές που ενδείκνυνται για κάθε περίσταση και θα σου προσδώσουν άμεσα την απαραίτητη «νότα» θηλυκότητας που θέλεις. Τα καλά νέα με τις αέρινες επιλογές είναι πως δεν θα σου στερήσουν τον ελάχιστο ελεύθερό σου χρόνο και σε ό,τι αφορά στο σιδέρωμα. Διότι μπορεί τα υφάσματά τους να είναι περισσότερο ευαίσθητα στο σιδέρωμα, ωστόσο, με την κατάλληλη τεχνολογία θα έχεις το άψογο αποτέλεσμα που θέλεις άμεσα.

SOS tip: Το «κλειδί» βρίσκεται στην τεχνολογία iCare η οποία δημιουργήθηκε ακριβώς για γυναίκες όπως εμείς που τρέχουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ και θέλουμε να έχουμε άψογα look σε κάθε μας εμφάνιση. Πατάω απλώς ένα πλήκτρο στο CareStyle 5 Pro και σιδερώνω όλα τα υφάσματα -ακόμη και τα πιο ευαίσθητα- αποτελεσματικά και χωρίς φόβο να τα κάψω. Με λίγα λόγια, εξοικονομώ χρόνο και ενέργεια!

Επαναπροσδιόρισε το στυλ σου συνδυάζοντάς το νέο με το παλιό

«Των φρονίμων τα παιδιά προτού πεινάσουν μαγειρεύουν», συνήθιζε να λέει η γιαγιά μου και όπως φαίνεται, είχε απόλυτο δίκιο. Διότι ακόμη και σε ό,τι αφορά στη μόδα, η προνοητικότητα και η οργάνωση, μπορούν να σε βοηθήσουν να επαναπροσδιορίσεις το στυλ σου και παράλληλα, να «κερδίσεις» πολύτιμο χρόνο -από την προετοιμασία και τις δουλειές του σπιτιού. H fashion λύση που με βοήθησε να κερδίσω έστω και λίγο περισσότερο χρόνο αυτή τη σεζόν ήρθε μέσα από την… «εκκαθάριση» της ντουλάπας μου. Διότι αδειάζοντας την ντουλάπα μου, αποφασίζοντας ποια ρούχα χρειάζομαι και ποια όχι (και φυσικά, δωρίζοντας όσα δεν θέλω) και τακτοποιώντας την από την αρχή, κατάφερα να ανακαλύψω items που είχα ξεχάσει πως είχα αγοράσει πριν από αρκετά χρόνια και τα οποία -όπως διαπίστωσα- συνδυάζονται άψογα με μερικές από τις πλέον καινούριες fashion προσθήκες στην γκαρνταρόμπα μου. Φέτος, άλλωστε, που οι κυρίαρχες 90s και 00s stylish τάσεις (δυστυχώς ακόμη και τα χαμηλοκάβαλα τζιν) έχουν επιστρέψει στη μόδα, δεν θα δυσκολευτείς να κάνεις τους συνδυασμούς σου.

SOS tip: Το μυστικό σε αυτή την περίπτωση βρίσκεται στην «έξυπνη» οργάνωση του κάθε χώρου. Φρόντισε να δημιουργήσεις συγκεκριμένους στυλιστικούς συνδυασμούς και να τους τακτοποιήσεις αναλόγως στα συρτάρια σου ή φύλαξε τα ρούχα σου ανά κατηγορία (φούστες, αέρινα φορέματα, παντελόνια, καθημερινά t-shirt, βραδινά μπλουζάκια κτλ).

Το μυστικό για να κερδίζω χρόνο βρίσκεται στον… ατμό

Μπορεί το σιδέρωμα των ρούχων να μην φαντάζει ως μία… fashion λύση για πολλές φίλες και γνωστές μου (και ενδεχομένως και για εσένα), ωστόσο, στη δική μου περίπτωση έχει αποδειχθεί ως η πιο «έξυπνη», στυλιστική επιλογή που έχω κάνει στη ζωή μου. Διότι μου επιτρέπει να μην σπαταλώ τον ελάχιστο (και σίγουρα πολύτιμο) ελεύθερο μου χρόνο με το να ασχολούμαι με τα ρούχα. Το μυστικό σε ό,τι αφορά στο άψογο στυλ που κάθε time-seeker που σέβεται τον εαυτό της αξίζει να γνωρίζει, βρίσκεται στον ατμό και συγκεκριμένα, στην τεχνολογία DoubleSteam. Τα συστήματα σιδερώματος που την έχουν, παράγουν ως και 100% περισσότερη ποσότητα ατμού. Τι σημαίνει αυτό; Πως θα χρειάζεται να περνάς μόνο μία φορά το σίδερο επάνω από κάθε τσάκιση και έτσι, θα μειώνεις τον χρόνο του σιδερώματος κατά 50%. Και fashion και tech!

SOS tip: Στην περίπτωση που πραγματικά ενδιαφέρεσαι να έχεις τέλειο στυλ και περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου και τους αγαπημένους σου, αξίζει να γνωρίζεις πως θα ανακαλύψεις την ξεχωριστή αυτή τεχνολογία στο σύστημα σιδερώματος CareStyle 7 Pro της Braun! Στα «must» περιλαμβάνεται η ρύθμιση Turbo που απομακρύνει το 99,9% των βακτηριδίων από τα υφάσματα αλλά και η λειτουργία «Auto off» για να μην καις τα ρούχα, ακόμη και όταν ξεχνάς το σίδερο πάνω τους (oh yes!).

Στον δρόμο, λοιπόν, που χάραξαν οι time-seekers, οι επιλογές είναι πολλές. Ωστόσο, αν θέλεις να συνδυάσεις το τερπνόν μετά του ωφελίμου, καλό είναι να μην μείνεις απλώς στα υφάσματα που θα επιλέξεις. Διότι η μόδα έχει πολλές προεκτάσεις και όπως μπορείς να διαπιστώσεις, αν θέλεις να κάνεις το πρόγραμμα αλλά και το στυλ σου περισσότερο ανάλαφρα αυτό το καλοκαίρι, τότε καλό είναι να ντυθείς και να… σιδερώσεις, «like a pro»!

Tags