Κρόκος Κοζάνης «το χρυσάφι της ελληνικής γης»

Δίνει όμορφο κίτρινο χρώμα, πικάντικη γεύση και λεπτό άρωμα σε γλυκά, ροφήματα και φαγητά, χρησιμοποιείται με φειδώ και φημίζεται για τις ευεργετικές του ιδιότητες. Ο λόγος για τον Κρόκο Κοζάνης, ένα πολύτιμο μπαχαρικό με μακραίωνη ιστορία.

Διαβάστε περισσότερα στο olivemagazine.gr

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης