Πώς να επιλέγετε υγιεινά οστρακοειδή και ψάρια

Τα θαλασσινά αποτελούν κομμάτι μιας υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής και πρέπει να τα εντάσσουμε στη διατροφή μας.

Τα ψάρια θεωρούνται η «πιο υγιεινή» πηγή ζωικής πρωτεΐνης καθώς έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε άπαχη πρωτεΐνη, υγιή λίπη (ωμέγα-3) και άλλα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά.

Και τα οστρακοειδή (όπως γαρίδες, καβούρια, στρείδια, μύδια, χτένια κ.λπ.) είναι ιδιαίτερα πλούσια σε θρεπτικά συστατικά που ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα όπως ο ψευδάργυρος, το μαγνήσιο, το σελήνιο και το Β-12.

Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης