Φυστικοβούτυρο ή αμυγδαλοβούτυρο - Ποιο είναι πιο υγιεινό;

Η διατροφική αξία του βουτύρου φυστικιού και αμυγδάλου.

Το φυστικοβούτυρο είναι δημοφιλές ανά τον κόσμο. Είναι θρεπτικό, νόστιμο, χορταστικό δεν είναι όμως το μόνο άλειμμα ξηρών καρπών που μπορείτε να διαλέξετε για το πρωινό σας ή για τα σνακ σας. Το αμυγδαλοβούτυρο, το αντίστοιχο δηλαδή βούτυρο από αμύγδαλα, έχει αυξημένη ζήτηση τα τελευταία χρόνια και πολλοί αναρωτιούνται: Ποιο από τα δύο αλείμματα είναι πιο υγιεινά;

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης