Πώς να αποκτήσετε τα τέλεια πόδια της Jessica Biel

Μάθαμε τα μυστικά της

Είναι η σύζυγος του Justin Timberlake και στα 31 της η Jessica Biel μας τρέλανε στην βραδιά των βραβείων του περιοδικού GQ Άνδρες της Χρονιάς με την εμφάνισή της και κυρίως με τα καλλίγραμμα πόδα της.

Μεγάλωσε στο Κολοράντο και λέει ότι ως παιδί πήγαινε πάντα για snowboard, πεζοπορία και ράφτινγκ με τους γονείς της. Της αρέσει πολύ να γυμνάζεται στην ύπαιθρο, τρέχει ενώ έχει ανέβει και στο όρος Κιλιμάντζαρο το 2010 .

Ο προσωπικός της γυμναστής την έχει βάλει σε πρόγραμμα κάνοντας πολλές ασκήσεις ενδυνάμωσης, άλματα και πολλά push-ups. Προσπαθεί επίσης μέσα στην εβδομάδα να κάνει δυο φορές γιόγκα κάτι που όπως λέει βοηθά τους μυς της να μένουν ευέλικτοι.


Τι να δοκιμάσετε; Το περπάτημα lunges είναι το κλειδί για να αποκτήσετε τα πόδια της Jessica. Σταθείτε με τα πόδια στο πλάτος των γοφών, κάντε ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός με το δεξί πόδι σας και να χαμηλώστε το πίσω γόνατο προς τα κάτω στο έδαφος έτσι ώστε και τα δύο γόνατα να είναι λυγισμένα στις 90 μοίρες . Μετά αλλάξετε πόδια σπρώχνοντας μέσα από το δεξί πόδι και στη συνέχεια κάντε ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός με το αριστερό πόδι και επαναλάβετε, την άσκηση.

Διαβάστε επίσης:

Πώς να αποκτήσετε το γυμνασμένο σώμα της Victoria Beckham

4 πράγματα που δεν πρέπει να ξεχνάτε μετά την άσκηση

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης