Νέο ξεκίνημα «from Zero»: Τι κρατάμε και τι «πετάμε» εν όψει καλοκαιριού

Η διάρκεια της ημέρας μεγαλώνει, η φύση ανθίζει – έστω, τα γλαστράκια μας, ο καιρός ζεσταίνει και όλα, μα όλα, γύρω μας δείχνουν προς μία κατεύθυνση: Η άνοιξη είναι για τα καλά εδώ και το καλοκαίρι έρχεται – και… ημερολογιακά και στην ψυχολογία μας. Όσο καλά και αν περάσαμε, ο χειμώνας που τελείωσε ήταν δύσκολος, από πολλές απόψεις. Μας άφησε βάρη και δεν είναι της ώρας να τα θυμηθούμε αναλυτικά και λεπτομερώς, αλλά πάντως υπάρχουν. Τώρα, όμως, είναι η στιγμή για μία επανεκκίνηση που εν όψει καλοκαιριού θα απογειώσει τη διάθεσή μας και θα μας δώσει όλα όσα χρειαζόμαστε για ένα νέο ξεκίνημα «from Zero»! Τι απαιτεί; Διάθεση και θέληση ώστε αυτό το βάρος να το αφήσουμε πίσω μας και να προχωρήσουμε μπροστά με δύναμη και αισιοδοξία!

Τι «πετάμε» λίγο πριν το καλοκαίρι

Τον αετό της Καθαράς Δευτέρας, οι περισσότερες μάλλον δεν τον πετάξαμε λόγω συνθηκών, ας βρούμε όμως τι άλλο θα πετάξουμε τώρα που το καλοκαίρι είναι στον ορίζοντα και ήδη αχνοφαίνεται… Θα πετάξουμε, λοιπόν, ό,τι βαραίνει την ψυχολογία μας: Καταστάσεις που μας στεναχώρησαν, που μας απογοήτευσαν, που μας κράτησαν πίσω, δεν έχουν θέση στο νέο μας ξεκίνημα. Στη «ζυγαριά» αυτή μπαίνουν και όσα μας άφησαν με την αμφιβολία – δεν έχουμε άλλο χρόνο για καθυστερήσεις και, εξάλλου, είπαμε πως τώρα το πάμε… from Zero!

Αυτό που κυρίως θα αφήσουμε πίσω μας όμως είναι τα έξτρα κιλά που έφερε ο χειμώνας – κάθε χειμώνας μπορεί να τα φέρει, αλλά ειδικά αυτός ο φετινός είχε και κάποιους λόγους παραπάνω! Διατροφή και άσκηση μπαίνουν δυναμικά στην καθημερινότητά μας και μας δίνουν τη δυναμική που χρειαζόμαστε για να παραμείνει το αστραφτερό μας χαμόγελο στα χείλη μας: Πετώντας από πάνω μας κιλά και δυσάρεστες σκέψεις, είναι βέβαιο πως θα ανεβαίνουμε συνεχώς, κυρίως ψυχολογικά!

Τι κρατάμε στο νέο μας ξεκίνημα

Για να πετάξουμε τα κιλά που μας βαραίνουν, είναι βέβαιο πως θα αλλάξουμε διατροφή, θα ασκηθούμε ακόμα περισσότερο, θα γυρίσουμε σελίδα γενικά και θα κρατήσουμε μόνο όσα μας βοηθούν σε αυτό το νέο ξεκίνημα: Πρώτα απ’ όλα, δηλαδή, την αγαπημένη μας Βίκος Cola Zero. Είναι μία απόλαυση που μπήκε στη ζωή μας τελευταία και είναι ήδη βέβαιο πως ήρθε για να μείνει. Οι λόγοι είναι απλοί και συνοψίζονται στο εξής τρίπτυχο: Υπέροχη γεύση – Μηδέν ζάχαρη – Φυσικό μεταλλικό νερό! Τι σημαίνει αυτό ακριβώς; Πως εκτός του ότι η Βίκος Cola Zero έχει υπέροχη γεύση, δεν περιέχει ζάχαρη και είναι η μόνη ελληνική cola που παρασκευάζεται από φυσικό, μεταλλικό νερό, με την «εγγύηση» της Βίκος, που εμφιαλώνει ποιοτικό νερό εδώ και δεκαετίες στις πηγές της Ηπείρου. Ένα αναψυκτικό που μπορούμε να απολαμβάνουμε όποτε θέλουμε, όποια ώρα και στιγμή της μέρας μας, είναι το αναψυκτικό που σίγουρα θα κρατήσουμε μαζί μας, όχι μόνο το καλοκαίρι, μα για πάντα!

Κάθε νέο ξεκίνημα «απαιτεί» να επιστρέφουμε στο μηδέν και με δύναμη ψυχής, με έμπνευση και αισιοδοξία, να προχωράμε συνεχώς μόνο μπροστά. Κρατώντας αυτά που μας στηρίζουν, αυτά που μας ευχαριστούν και πετώντας διά παντός ό,τι μας φέρνει δυσάρεστες σκέψεις. Η ζωή είναι γεμάτη με τα πάνω της και τα κάτω της και τελικά, αυτό που χρειαζόμαστε είναι ένα εφαλτήριο, που θα γίνεται κάθε φορά το σύμβολο μιας νέας ελπιδοφόρας αρχής για ένα καλύτερο αύριο. Η Βίκος Cola Zero είναι η δική μας καθημερινή έμπνευση για νέα ξεκινήματα, για δράσεις και δημιουργίες, κάθε φορά με… φόρα από το μηδέν!

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης