Μουχλιασμένο τυρί: Πότε επιτρέπεται να το φάτε

Ετοιμάζεστε να απολαύσετε τη λαχταριστή μακαρονάδα που μαγειρέψατε, όταν όμως ανοίγετε το ψυγείο για να πάρετε το τυρί που θα τη συνοδεύσει έρχεστε αντιμέτωποι με μια δυσάρεστη έκπληξη...
Επάνω στο τυρί που σκοπεύατε να τρίψετε έχουν σχηματιστεί οι χαρακτηριστικές πρασινομπλέ κηλίδες και το χνούδι της μούχλας.
Φυσικά δεν θέλετε να πετάξετε το τυρί, είναι όμως ασφαλές να το καταναλώσετε;

Διαβάστε περισσότερα στο: onmed.gr

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης