Δύναμη και ενέργεια κατά τη διάρκεια της εξεταστικής

Εύκολη και γρήγορη συνταγή για σάντουιτς με Μακεδονικό Χαλβά με Κακάο και μπανάνα!

Η εξεταστική έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό για τους περισσότερους φοιτητές και φοιτήτριες, με τους περισσότερους να «βάζουν τα δυνατά τους» για ν’ ανταπεξέλθουν αποτελεσματικά στον όγκο του διαβάσματος αλλά και στην προσπάθεια για έναν καλύτερο βαθμό!

Εκτός από τη στήριξη και την κατανόηση όλων μας, οι εξεταζόμενοι χρειάζονται δύναμη, ενέργεια αλλά και γεύση, στοιχεία που θα τους προσφέρουν κουράγιο και αισιοδοξία για να συνεχίσουν δυναμικά!

Τι καλύτερο λοιπόν για ένα διάλειμμα από τη μελέτη, από ένα γευστικό και δυναμωτικό σνακ; Αυτή η εύκολη και γρήγορη συνταγή για σάντουιτς με Μακεδονικό Χαλβά με Κακάο και μπανάνα δίνει τη λύση!

O Μακεδονικός Χαλβάς, άλλωστε, είναι ένα προϊόν που παράγεται από ταχίνι, δηλαδή 100% αλεσμένο σουσάμι, με αποτέλεσμα να διατηρεί ακέραια όλα τα ευεργετικά συστατικά του πολύτιμου αυτού σπόρου. Πλούσιος σε ασβέστιο, σίδηρο και σελήνιο, είναι πηγή μαγνησίου, ψευδαργύρου και φυτικών ινών και αποτελεί εξαιρετικό συμπλήρωμα για τις καθημερινές ανάγκες του οργανισμού.

Για την προετοιμασία της συνταγής θα χρειαστείτε:

  • 2 φέτες ψωμί ολικής άλεσης
  • Μακεδονικό Χαλβά με Κακάο
  • 1 μπανάνα

Η διαδικασία είναι απλή: Κόβουμε μια φέτα Μακεδονικού Χαλβά με Κακάο αλλά και μια μπανάνα σε λεπτές φέτες και τα τοποθετούμε ανάμεσα σε δύο φέτες ψωμιού ολικής άλεσης. Κόβουμε στη μέση το σάντουιτς και απολαμβάνουμε!

Και, επειδή δεν είναι πάντα εύκολο να έχουμε μαζί μας ένα σάντουιτς στον δρόμο προς το Πανεπιστήμιο ή κατά τη διάρκεια των εξετάσεων , ας μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν οι μερίδες Μακεδονικού Χαλβά 40 γρ. σε 4 υπέροχες γεύσεις (Espresso, με Σοκολάτα, με Φουντούκια και Κακάο αλλά και με γεύση Βανίλια), για απόλαυση και δύναμη πάντα και παντού!

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης