Εσείς θα κάνατε σεξ με κάποιον που έχει σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα;

Κι όμως το 20% δηλώνουν πως "ναι".

Σύμφωνα με έρευνα που έχει 1 στους 5 ενήλικες θα έκανε σεξ με κάποιο πρόσωπο που θα γνώριζε ότι έχει κάποιο σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα.

Συγκεκριμένα το 20% ατόμων ηλικίας από 18-30 ετών υποστηρίζουν ότι αν ο σύντροφός τους είχε κάποιο σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα δεν θα τους απέτρεπε από το να κάνουν σεξ μαζί του ενώ το 39% αυτών των ανθρώπων ισχυρίζονται ότι ήδη είχαν σεξ και μάλιστα χωρίς προφυλάξεις με κάποιον που είχε ένα τέτοιο νόσημα.

Η μελέτη πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 1.231 ατόμων και έδειξε ότι οι περισσότεροι από τους νέους είναι διατεθειμένοι να διακινδυνεύσουν να κολλήσουν κάποια σεξουαλικώς μεταδιδόμενη λοίμωξη με την δικαιολογία ότι θα ασχοληθούν αργότερα με τις επιπτώσεις της.

Ένα άλλο 26% εξήγησε ότι θα ήταν ευτυχής να κάνει σεξ με κάποιον που έχει ένα σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα διότι αν χρησιμοποιηθεί προφυλακτικό δεν πρόκειται να κολλήσει. Επίσης, ένα 11% υποστήριξε ότι θα συνέχιζε να κάνει σεξ επειδή " το πάθος του καθοδηγεί".
Και για να μην τρελαθούμε! Παιδιά δεν υπάρχει περίπτωση να μην κάνετε σεξ με προφυλακτικό! Άλλωστε είναι γνωστό ότι ακόμα και το προφυλακτικό δεν είναι σε θέση να σε προστατέψει στο 100% από ορισμένα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα όπως το HPV.


Ας δούμε αυτή την έρευνα σαν μια...αυτοκριτική από την άποψη ότι υπάρχουν πολλές και πολλοί που θα σας έβαζαν σε κίνδυνο. Και οι δικαιολογίες τύπου είναι καλύτερα χωρίς προφυλακτικό ή χάνετε το πάθος, συγνώμη αλλά είναι βλακείες μπροστά στην υγεία μας!

Να και μια έρευνα που μας έκανε έξαλλους και βέβαια μας ξύπνησε!

Διαβάστε επίσης:

Ανακουφιστείτε από τον επίμονο βήχα με αυτό το homemade σιρόπι!

Πόνεσε ο λαιμός σας; Γευτείτε φέτες λεμονιού με τζίντζερ και μέλι

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης