Ένα τριήμερο στην Πάρο, ένα πορτοκαλί ηλιοβασίλεμα και ένα ραντεβού για aperitivo!

Ένα τριήμερο στην Πάρο, ένα πορτοκαλί ηλιοβασίλεμα και ένα ραντεβού για aperitivo!

Όλα ξεκίνησαν με ένα πορτοκαλί ηλιοβασίλεμα!

Δεν θυμάμαι πόσες φορές είχα ακούσει φίλους και φίλες μου να μιλούν για την Πάρο. Κάποιοι είχαν εξοχικά στο πανέμορφο αυτό νησί των Κυκλάδων και άλλοι, συνήθιζαν να το επισκέπτονται κάθε καλοκαίρι, από τότε που έκαναν τα πρώτα τους βήματα στην ενήλικη ζωή τους.

Υπήρχε κάτι το μαγικό, κάτι το απίστευτα joyful σε κάθε ταξιδιωτική περιγραφή που άκουγα για την Πάρο όμως, για κάποιον λόγο, εγώ επέμενα κλασικά στην Αντίπαρο. Φέτος το καλοκαίρι, λοιπόν, αποφασίσαμε με την παρέα μου να κάνουμε τη διαφορά και λίγο προτού μπει ο Ιούλιος, κλείσαμε τα ακτοπλοϊκά μας για την Πάρο, προκειμένου να μάθουμε «από πρώτο χέρι», τι ήταν αυτό που την έκανε τόσο ξεχωριστή.

Τι και αν είχαμε μόλις τρεις ημέρες στη διάθεσή μας για να ανακαλύψουμε τις ομορφιές της Πάρου; Τρία αγόρια και δύο κορίτσια, μια παρέα παλιών και αγαπημένων συμφοιτητών, καταφέραμε να συμφωνήσουμε και να οργανώσουμε το πρόγραμμά μας στο νησί, έτσι ώστε να βλέπαμε, να γευόμασταν και να βιώναμε, όσα περισσότερο μπορούσαμε. Αυτό που ενδεχομένως δεν μπορούσαμε να φανταστούμε, ωστόσο, ήταν ότι εκείνο το τριήμερο στην Πάρο στις αρχές του Ιουλίου, θα έθετε τον τόνο για το υπόλοιπο του καλοκαιριού, αφού εκεί θα ζούσαμε τις πιο joyful στιγμές! Και όσο απίστευτο και αν φαντάζει, όλα ξεκίνησαν με ένα πορτοκαλί ηλιοβασίλεμα και μία απογευματινή, Aperitivo Time συνάντηση!

Απότη Παροικιά στη Σάντα Μαρία με ενέργεια…πορτοκαλί

Παρασκευή μεσημέρι και έπειτα από τέσσερις ώρες στο πλοίο, βρεθήκαμε για πρώτη φορά στην Παροικιά, το λιμάνι της Πάρου. Αφήσαμε τις αποσκευές μας, πήγαμε για φαγητό σε μια ψαροταβέρνα και προσπαθήσαμε να σκεφτούμε τι θα μπορούσαμε να κάνουμε, ώστε να απολαμβάναμε στο έπακρο την Παρασκευή μας στο νησί.

Σκεφτήκαμε, λοιπόν, ότι σε λίγα λεπτά ο ήλιος θα έδυε και θα «έβαφε» με ένα γλυκό, πορτοκαλί χρώμα τους τοίχους των λευκών σπιτιών, τον ουρανό και το Αιγαίο που απλωνόταν μπροστά μας. Με λίγα λόγια, ήταν… Aperitivo Time στις Κυκλάδες και δη το Bebop X Joomla, ένα από τα πιο όμορφα και γραφικά bar restaurant της Παροικιάς.

Καθίσαμε αναπαυτικά και με θέα το ηλιοβασίλεμα και τη θάλασσα που βρισκόταν ακριβώς μπροστά μας, παραγγείλαμε πέντε Aperol Spritz. Εκείνη τη στιγμή, την ώρα που μία απαλή, ρυθμική καλοκαιρινή μουσική μας έκανε να αφήνουμε πίσω μας ακόμη και το παραμικρό ίχνος άγχους, που είχαμε φέρει μαζί μας από την πόλη, νιώσαμε να χαλαρώνουμε πραγματικά. Και καθώς αφήναμε τον ήλιο να μας «λούζει» με ένα πορτοκαλί χρώμα και ενώ απολαμβάναμε τα Aperol Spritz μας, σκεφτήκαμε πόσο ωραία θα ήταν να ζούσαμε μια ξεχωριστή, Together we joy #inParos εμπειρία.

Λίγη ώρα προτού ο ήλιος χαθεί τελείως, λοιπόν, και ενώ είχαμε αφεθεί στη μαγεία των Κυκλάδων, ακούσαμε μία γυναικεία φωνή να μας λέει «can we joy together in Paros;». Ήταν η Σοφία, μια παλιά μας συμφοιτήτρια και μαζί της ήταν επίσης ο Πέτρος, ο Αλέξανδρος και η Ελένη, δηλαδή όλο το παλιό, κλασικό παρεάκι της σχολής.

Είχαμε δώσει τόσες υποσχέσεις να συναντηθούμε στην Αθήνα, να που όμως το ραντεβού των συμφοιτητών έμελλε να δοθεί στην Πάρο και μάλιστα, με τον πιο joyful τρόπο.

Γιατίκάποιες φορές οι απρόσμενες συναντήσειςείναι και οι πιο joyful

Κάπως έτσι, γύρω από ένα τραπέζι με Aperitivo και λίγα λαχταριστά tapas, είπαμε τα νέα μας, μιλήσαμε για τη ζωή μας στην πόλη, γελάσαμε και θυμηθήκαμε αξέχαστες στιγμές από τη φοιτητική μας ζωή. Προτού οι δρόμοι μας χωρίσουν δε, αποφασίσαμε πως εκείνη η Aperitivo Time συνάντηση έπρεπε να επαναληφτεί. Δώσαμε, λοιπόν, ραντεβού για Aperol Spritzτην ώρα του ηλιοβασιλέματος σε μια από τις πιο όμορφες και γνωστές παραλίες του νησιού, τη Σάντα Μαρία. Και την ακριβώς επόμενη ημέρα, πάνω στη λευκή άμμο, καθισμένοι σε έναν μεγάλο κύκλο και με τη θάλασσα μπροστά μας να έχει «βαφτεί» πορτοκαλί, νιώσαμε πως ακόμη και αν είχαμε να βρεθούμε όλοι μαζί τουλάχιστον δύο χρόνια, ήταν σαν τίποτε να μην είχε αλλάξει από τότε που ανταλλάσσαμε σημειώσεις και δίναμε ραντεβού μετά τη σχολή για αθηναϊκές περιηγήσεις.

Αφού απολαύσαμε, λοιπόν, μία αναζωογονητική βουτιά την ώρα του ηλιοβασιλέματος, αποφασίσαμε πώς, αφού είχαμε καταφέρει να βρεθούμε μαζί, έπρεπε να βιώσουμε και την ultimate Aperol Spritz εμπειρία. Ζητήσαμε, λοιπόν, από τηνAperol Squadπου συναντήσαμε στη Σάντα Μαρία τα tokens μας και ευχηθήκαμε να ήμασταν εμείς οι τυχεροί που θα κάναμε μια βόλτα με το ιστιοπλοϊκό του Aperol Spritz*!

Αυτή ακριβώς η παρεΐστικη, καλοκαιρινή συνάντηση στις Κυκλάδες, μας έκανε να θυμηθούμε πόσο σημαντικό είναι να βρίσκουμε πάντα χρόνο για εκείνους με τους οποίους γνωρίζουμε με σιγουριά, πως θα περάσουμε joyful στιγμές και θα δημιουργήσουμε χαρούμενες αναμνήσεις, που θα αναπολούμε για χρόνια. Και όλα ξεκίνησαν με ένα απρόσμενο, Aperitivo Time ραντεβού στην Πάρο, το νησί που όλοι επιλέγουν ξανά και ξανά -για όλους τους σωστούς λόγους, όπως μπορέσαμε να διαπιστώσουμε σε ένα μόλις τριήμερο.

Αν θέλεις και εσύ, λοιπόν, να απολαύσεις αυτό το καλοκαίρι αξέχαστες καλοκαιρινές διακοπές με την παρέα σου, τότε δεν υπάρχει πιο joyful προορισμός από την Πάρο. Διότι εκτός από πανέμορφες πλαζ, γραφικά σοκάκια και μπαρ με κυκλαδίτικη γοητεία, φέτος θα ζήσεις στην Πάρο την ultimateAperol Spritz εμπειρία, μιας και το πιο joyful brand με το διάσημο πορτοκαλί όχημά του, ετοιμάζει μερικά από τα πιο joyful happenings στις πιο διάσημες και μαγευτικές παραλίες της Πάρου.

Βλέπεις, αυτό το καλοκαίρι, σε όλο το νησί θα υπάρχουν Aperol Spritz σημεία, έτοιμα να σου προσφέρουν μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και χαράς, αλλά και πολλές εκπλήξεις. Διότι η Aperol Squad που θα τριγυρίζει στα πιο δημοφιλή σημεία του νησιού, μπορεί να σου δώσει τα tokens, τα οποία ίσως γίνουν το «εισιτήριο» για να απολαύσεις μία βόλτα με το ιστιοπλοϊκό του Aperol Spritz μαζί με την παρέα σου*! Μείνε συντονισμένη, λοιπόν, διότι φέτος… Together we joy #inParos και αρκεί ένα «κλικ» ή το άγγιγμα της οθόνης του smartphone σου για να ανακαλύψεις το πού θα δώσεις φέτος τα δικά σου Aperitivo Time ραντεβού στο Αιγαίο!

Αυτές οι joyful στιγμές που έζησα στην Πάρο, άλλωστε, στάθηκαν η αφορμή να γράψω αυτό το κείμενο. Διότι αν μπορώ έστω και μέσα από μερικές λέξεις να σε εμπνεύσω και να σε παρακινήσω να αφήσεις για λίγο πίσω σου το στρες της πόλης και να βιώσεις εδώ και τώρα μια ξεχωριστή εμπειρία που θα σου μείνει αξέχαστη, τότε θα έχω βάλει και εγώ το λιθαράκι μου για να κάνεις το καλοκαίρι σου, λίγο πιο όμορφο, λίγο πιο joyful!

Το brand Aperol έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για τη διασφάλιση της υγείας και της ασφάλειας των συμμετεχόντων, με βάση και τις υφιστάμενες συνθήκες.

*Η υλοποίηση της συγκεκριμένης ενέργειας θα εξαρτηθεί από τα υφιστάμενα μέτρα για την πρόληψη της μετάδοσης της Covid-19.

#aperolspritzinparos #togetherwejoy #apolafsteypefthina