Ξενυχτάς ή κοιμάσαι με... τις κότες;

Το αν είσαι πρωινός ή βραδινός τύπος δεν οφείλεται μόνο στις αντοχές σου ή στο τι σου αρέσει περισσότερο, αλλά σε άλλον παράγοντα

Ξενυχτάς ή μήπως κοιμάσαι με... τις κότες; Το να είσαι πρωινός τύπος ή να ξενυχτάς σαν τις… κουκουβάγιες, μερικές φορές, δεν είναι θέμα που σχετίζεται με τις αντοχές σου ή το τι σου αρέσει περισσότερο, αλλά με το ζώδιό σου.

Σε κάποια ζώδια αρέσει να σηκώνονται αξημέρωτα και σε κάποια να μένουν ξύπνια μέχρι αργά. Κάποια προτιμούν να ξεκινούν από νωρίς το πρωί τις υποχρεώσεις και τα καθήκοντά τους, ώστε να μπορούν το υπόλοιπο της ημέρας να χαλαρώνουν, ενώ άλλα κοιμούνται περισσότερο, για να συγκεντρώνουν, όσο το δυνατό, περισσότερη ενέργεια, αν βγουν με τους φίλους τους, μετά τη δουλειά!

Το ζώδιό σου, αλήθεια, μπορεί να πει πολλά, όχι μόνο για το χαρακτήρα σου, αλλά και για ποιο διάστημα της ημέρας προτιμάς!

Η Σελήνη, επίσης, επηρεάζει τους κύκλους του ύπνου σου. Μάλιστα, υποστηρίζεται ότι εάν έχεις γεννηθεί κατά τη διάρκεια της νύχτας, ενδεχομένως να μην μπορείς να κοιμηθείς νωρίς. Οπότε δε... φταις εσύ που και μόνο στην ιδέα ότι πρέπει να σηκωθείς πουρνό-πουρνό, πέφτεις ψυχολογικά. Και σίγουρα δεν είσαι ο μοναδικός άνθρωπος στη γη!

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης