Θες να του δώσεις τα παπούτσια στο χέρι; Έτσι πρέπει να το κάνεις

Θέλεις να χωρίσεις από τον σύντροφό σου; Έτσι πρέπει να το κάνεις ανάλογα με το ζώδιό του

Μπορεί να το έχεις εδώ και καιρό στο μυαλό σου και να θες να προχωρήσεις την ζωή σου χωρίς εκείνον επειδή βλέπεις ότι η κατάσταση ανάμεσά σας δεν τραβάει πια.

Μπορεί οι καυγάδες σας να είναι το μόνο συχνό φαινόμενο, ο έρωτας να έχει ξεθυμάνει, να επικρατεί βαρεμάρα και έλλειψη διάθεσης να μοιραστείτε το οτιδήποτε ή η καρδιά σου να έχει αρχίσει να κτυπάει δυνατά για κάποιο άλλο άτομο και το μόνο που σας δένει πια είναι η συνήθεια. Φτάνεις λοιπόν σε εκείνο το σημείο που πρέπει να ανακοινώσεις ότι θέλεις να το λήξετε εδώ, αποφεύγοντας όμως φωνές, τσακωμούς και δράματα.

Διάβασε παρακάτω τι πρέπει να κάνεις, τι να πεις και τι να αποφύγεις ανάλογα με το ζώδιο του/της συντρόφου σου, ώστε να χωρίσετε όσο πιο ομαλά γίνεται.

ΚΡΙΟΣ

Καλό θα ήταν να τον αντιμετωπίσεις ευθέως και χωρίς περιστροφές. Επίσης, να είσαι ξεκάθαρος/η ότι δεν πρόκειται για «παιχνίδι», ώστε να κεντρίσεις ξανά το ενδιαφέρον του για να αρχίσει πάλι να σε κυνηγά γιατί μέσα σου έχει τελειώσει. Μην αναφέρεις (αν συμβαίνει κάτι τέτοιο) ότι έχεις ερωτευτεί κάποιο άλλο άτομο γιατί πέραν της έκρηξης θυμού, θα του πυροδοτήσεις και τον ανταγωνισμό του. Έτσι δε θα αποδεχθεί εύκολα την απόφασή σου και θα προσπαθήσει να σου αποδείξει ότι είναι μακράν η καλύτερη επιλογή που έχεις κάνει και θα πρέπει να το ξανασκεφτείς.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης