Έχεις Σελήνη στους Διδύμους, τον Ζυγό ή τον Υδροχόο; Αυτό είναι το «μυστικό» της ψυχής σου!

Έχεις Σελήνη στους Διδύμους, τον Ζυγό ή τον Υδροχόο; Αυτό είναι το «μυστικό» της ψυχής σου!

Η Σελήνη στα ζώδια του Αέρα και τα μυστικά της!

Το να ρωτάμε «τι ζώδιο είσαι;» είναι πια συνηθισμένο. Είτε κάποιος ασχολείται με την αστρολογία είτε όχι, ξέρει σε ποιο ζώδιο ανήκει. Παρ’ ότι όμως ο Ήλιος στο κάθε ζώδιο έχει συγκεκριμένα «γνωρίσματα», δεν σκιαγραφεί απόλυτα την προσωπικότητα ενός ατόμου, καθώς είναι ένας από τους πολλούς παράγοντες του γενεθλίου ωροσκοπίου που διαμορφώνουν «τον χαρακτήρα» του καθενός μας. Συχνά, μάλιστα, δε δίνεται ιδιαίτερη σημασία στη θέση της Σελήνης, κατά τη στιγμή της γέννησής μας, η οποία μας δείχνει μια εικόνα για το πώς είμαστε κάτω από την επιφάνεια.

Αυτή είναι η πλευρά της προσωπικής μας ταυτότητας, που υπαγορεύει το πώς αντιδρούμε στα εξωτερικά ερεθίσματα,. Δείχνει τα συναισθήματά μας, τις βαθύτερες ανάγκες και επιθυμίες μας, το τι κρύβεται μέσα στην ψυχή μας.

Παρακάτω θα μάθεις ποιο είναι το μυστικό που κρύβεται στην ψυχή σου, αν έχεις τη γενέθλια Σελήνη σου στους Διδύμους, τον Ζυγό ή τον Υδροχόο!

Σελήνη στους Διδύμους

Αν έχεις τη Σελήνη σου στους Διδύμους, είσαι διαλλεκτικός, εξωστρεφής και αυτό που λέμε "κοινωνική πεταλούδα". Περίεργος και γεμάτος ενέργεια, δεν παίρνεις τίποτα ως δεδομένο. Δεν είστε μόνο χαλάρωση, διασκέδαση και γέλιο, στην πραγματικότητα, είσαι απίστευτα εύστροφος, όταν πρόκειται για αριθμούς, προϋπολογισμούς και οικονομικά. Κοιτάζοντας όμως σε μεγαλύτερο βάθος, το κύριο χαρακτηριστικό της προσωπικότητάς σου είναι ο διχασμός, κυρίως λόγω του ότι είσαι ένα άτομο που είναι μοιρασμένο ανάμεσα στο μυαλό και το συναίσθημα...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr