Μις Υφήλιος - Μια Ιχθύς στο πάνθεον της ομορφιάς

Μις Υφήλιος - Μια Ιχθύς στο πάνθεον της ομορφιάς

Κάτω από την λάμψη του στέμματος κρύβεται μια προσωπικότητα δύσκολη

Η Leila Lopes από την Αγκόλα έγινε η πρώτη γυναίκα που χάρισε έναν τίτλο ομορφιάς στην πατρίδα της και συνολικά η τέταρτη Αφρικανή που κατόρθωσε να συγκινήσει καταλυτικά τα μέλη της κριτικής επιτροπής στον διαγωνισμό για την ομορφότερη γυναίκα του κόσμου.
Ο κύβος ερρίφθη πέρυσι τον Οκτώβριο, όταν επελέγη από τους ομοεθνείς της που ζουν στο Ηνωμένο Βασίλειο, ως εκπρόσωπος τους στον διαγωνισμό ομορφιάς της πατρίδας της. Η ίδια σπουδάζει εκεί Διοίκηση Επιχειρήσεων αλλά επειδή δεν είναι μόνιμος κάτοικος η εκλογή της αμφισβητήθηκε έντονα. Η νίκη της στον εθνικό διαγωνισμό για την «Μις Αγκόλα» στην Λουάντα τον Δεκέμβριο έκλεισε στόματα και άνοιξε τον δρόμο για τον επόμενο θρίαμβο της, αυτήν την φορά στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας.

Ιχθύς με την Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο να εκπέμπει ένα εξωτικό χαρμάνι ερωτισμού (σε τετράγωνα με τον Άρη και τον Ουρανό) και την Σελήνη να βρίσκεται κάπου ...μεταξύ Παρθένου και Ζυγού (εξαρτάται από το τι ώρα γεννήθηκε), ευτύχησε να φορέσει το στέμμα της ωραιότερης γυναίκας στον κόσμο σε μια περίοδο όπου ο προοδευμένος Δίας είναι σε ακριβή σύνοδο με τον Ήλιο της.

Διαβάστε περισσότερα στο astrology.gr