Κάθε μέρα, κάθε ώρα στο Astrology.gr

Κάθε μέρα, κάθε ώρα στο Astrology.gr

ΔΩΡΕΑΝ, καθημερινή πρόβλεψη ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ βασισμένη στην προσωπική ημερομηνία γέννησής σας!

Επειδή οι προβλέψεις για το ζώδιό μας είναι χρήσιμες, αλλά δεν φτάνουν...
επειδή κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός - και δεν είναι μόνο Κριός, Σκορπιός, Ζυγός ή Λέων...
το astrology.gr σας χαρίζει μια νέα εφαρμογή που σίγουρα θα σας γίνει πολύτιμη συνήθεια!

Το astrology.gr, εγκαινίασε μια νέα υπηρεσία, που παρέχει στους φίλους του δωρεάν καθημερινή πρόβλεψη βασισμένη στην προσωπική ημερομηνία γέννησης τους.
Τώρα πια, ανάλογα με τις κινήσεις των πλανητών, μπορείτε να διαβάζετε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις που είναι βασισμένες στο ΔΙΚΟ σας μοναδικό ωροσκόπιο.
Την ίδια διαδικασία μπορεί να ακολουθήσει ο καθένας καθημερινά, πριν από κάθε σημαντικό θέμα της ζωής του!

Ερμηνεία Πλανητικών Διελεύσεων
Τη στιγμή της γέννησής μας, αφήνουμε το μοναδικό κοσμικό μας αποτύπωμα στο σύμπαν. Το αποτύπωμα αυτό οι αστρολόγοι μπορούν να το «διαβάζουν» στο γενέθλιο χάρτη του καθενός μας (ξέρετε... σε αυτόν το κύκλο με τα ακαταλαβίστικα σύμβολα). Κάθε μέρα, ο προσωπικός μας γενέθλιος χάρτης δέχεται επιδράσεις από τους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος, οι οποίοι ως γνωστόν δεν κάθονται ακίνητοι, αλλά περιπλανώνται αενάως, ή αλλιώς διελαύνουν κατά βούληση από τον προσωπικό μας χάρτη διαμορφώνοντας ένα εντελώς διαφορετικό σκηνικό για τον καθένα!

Πώς επηρεάζουν λοιπόν την καθημερινότητά μας οι διελεύσεις των πλανητών;
Το μόνο που χρειάζεται για να το μάθετε, είναι να συμπληρώσετε τη φόρμα με τα στοιχεία της γέννησης (Ημερομηνία, ώρα και τόπο γέννησης) και θα διαβάσετε την προσωπική σας πρόβλεψη με βάση το γενέθλιο χάρτη σας, για την ημέρα που εσείς έχετε επιλέξει!

Έτσι μπορείτε όλοι τώρα, σε καθημερινή βάση, να διαβάσετε χωρίς κόστος, τη δική σας μοναδική πρόβλεψη για όλους τους τομείς της ζωής (έρωτας, σχέσεις, γάμος, οικονομικά, επαγγελματικά...).

Κάθε μέρα, κάθε ώρα στο astrology.gr