Ο David Beckham ξεκινά νέα καριέρα!

Ο David Beckham ξεκινά νέα καριέρα!

Και ήδη έχει δεχτεί κριτική γι' αυτή τη νέα του απόφαση

Ασχολήθηκε επιτυχώς με το ποδόσφαιρο, αλλά και με το modeling και τώρα θέλει να δοκιμάσει τις ικανότητές του στην... υποκριτική!

Ο David μίλησε για την απόφασή του αυτή στους Times, με πολύ ταπεινό τρόπο, αναφέροντας: "Γνωρίζω πως πολλοί αθλητές και άλλοι celebrities έχουν προσπαθήσει να κάνουν καριέρα στην υποκριτκή κι έχουν αποτύχει. Ξέρω ότι είναι ένα δύσκολο επάγγελμα, όπου χρειάζεσται να έχεις πολλές ικανότητες και πειθαρχία και δε θα ήθελα να βγάλω τον εαυτό μου μπροστά πολύ νωρίς, χωρίς να έχω μάθει πράγματα γι' αυτό και να έχω κάνει περισσότερες πρόβες".

Η πρώτη cameo εμφάνιση του Beckham ήταν στην ταινία του φίλου του, Guy Richie, "The Man From U.N.C.L.E." και ο πρώτος του αληθινός ρόλος θα είναι στην ταινία "Knights Of The Roundtable", που θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον επόμενο χρόνο. Όσο για τις αρνητικές κριτικές που έχει ήδη λάβει, μόνο με την ανακοίνωση πως θα ασχοληθεί με την υποκριτική; "Μπορώ να τα καταφέρω με τα περισσότερα πράγματα. Είμαι ένα διάσημο πρόσωπο, οπότε έχω συνηθίσει στην κριτική".

Διαβάστε ακόμα

Το απόλυτο θηλυκό: Η Miranda Kerr μας δείχνει το σέξι κορμί της

Μπράβο της! Το νέο εγχείρημα της Kate Middleton αξίζει πολλά χειροκροτήματα