Μανούσος Μανουσάκης: Θα συνεργαζόταν ποτέ με τον Σάκη Ρουβά;

Μανούσος Μανουσάκης: Θα συνεργαζόταν ποτέ με τον Σάκη Ρουβά;

Τι αναφέρει ο μεγάλος σκηνοθέτης για της υποκριτικές ικανότητες του σταρ;

Η πορεία του στο χώρο της τηλεόρασης και του κινηματογράφου μετρά πολλά χρόνια, και κατά τη διάρκειά τους, ο Μανούσος Μανουσάκης έχει αποδείξει πως είναι ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες σκηνοθέτες, διαγράφοντας την πορεία αυτή, με περγαμηνές. Ο διάσημος καλλιτέχνης, στα πλαίσια της ταινίας του «Ουζερί Τσιτσάνης», που μόλις βγήκε στη μεγάλη οθόνη, μίλησε στο περιοδικό People, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων, τη γνώμη του για τον Σάκη Ρουβά και την ενασχόλησή του με την υποκριτική.


«Βεβαίως! Τον θεωρώ εξαιρετικό! Όπου τον έχω δει, το έχει διεκπεραιώσει με επιμέλεια, με κόπο. Ποτέ δεν ξεπέταξε ό,τι έκανε. Στη βασική του καριέρα, του τραγουδιού, μελέτησε, το έκανε πλήρες και εξυπηρέτησε τους κανόνες του είδους. Στις Βάκχες ήταν πάρα πολύ καλός. Στο Άξιον Εστί μου άρεσε, δεν τρελάθηκα, αλλά το έκανε με συνέπεια και κόπιασε. Νομίζω ότι τον επηρέασε η αμηχανία απ’ όσα είχε ακούσει και δεν μπόρεσε να βγάλει όσα μπορούσε, γιατί σίγουρα τον παγίδεψε η επίθεση που δέχτηκε. Δεν μπορώ να κρίνω αν άξιζε ή όχι το θεατρικό βραβείο, με την έννοια ότι δεν είδα όλες τις παραστάσεις εκείνης της χρονιάς και δεν μπορώ να πω ότι κάποιος ήταν καλύτερος από κάποιον άλλο, αλλά ο Σάκης ήταν σίγουρα πάρα πολύ καλός και η ερμηνεία του ήταν σε επίπεδο βραβείου. Για αυτό δεν αμφιβάλλω», δήλωσε ο κορυφαίος σκηνοθέτης, ενώ στη συνέχεια, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στη φημολογούμενη κόντρα με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, μιας και οι νέες τους ταινίες βγαίνουν παράλληλα στις αίθουσες των κινηματογράφων.

ik8okl bf399


Συγκεκριμένα, αποκάλυψε:«Φυσικά και θα πάω, και μάλιστα με μανία. Θα τη δω, όπως είδα και την προηγούμενη και θα δω και την επόμενή του. Είναι ένας εκπληκτικός σκηνοθέτης κι ένας πάρα πολύ καλός ηθοποιός. Το δεύτερο ρόλο της καριέρας του τον έπαιξε στο Άγγιγμα Ψυχής, μετά τους 10 Μικρούς Μήτσους. Τον αγαπώ, τον εκτιμώ, είναι δουλευταράς, εξυπηρετεί τέλεια αυτό που σκέφτεται και το κάνει με συνέπεια και πείσμα!».

Πηγή: People