Γιάννης Φυσέκης: Ο πρώην παίκτης του Άρη είναι κούκλος και... μοριακός βιολόγος

Γιάννης Φυσέκης: Ο πρώην παίκτης του Άρη είναι κούκλος και...  μοριακός βιολόγος

Εσείς ξέρατε τον σέξι πρώην τερματοφύλακα της ομάδας του Άρη;

Είναι μόλις τριάντα χρονών και πριν λίγους μήνες αποφάσισε να αφήσει τα γήπεδα και να «κρεμάσει» τα γάντια του, μια για πάντα. Ο πρώην τερματοφύλακας του Άρη, Γιάννης Φυσέκης, δεν θυμίζει σε τίποτα τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, μιας και οι επιτυχίες του δεν περιορίζονται μονάχα στο χώρο του γηπέδου. Παράλληλα, κάνει το διδακτορικό του στην μοριακή βιολογία, που ολοκληρώνεται σε ένα χρόνο, ενώ το γεγονός αποτέλεσε και τον λόγο για να εγκαταλείψει τα γήπεδα.

giannis fysekis 1 1 aae45

Ο γοητευτικός τερματοφύλακας του Άρη, θέλει να αφιερωθεί ολοκληρωτικά στην επιστήμη του, μιας και, όπως δηλώνει, δεν του αρέσει να κάνει μέτρια πράγματα. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό People, μιλά για την απόφασή του αυτή, που άλλαξε τη ζωή του μια για πάντα.

fisekis ariss 06b8b

«Είμαι στην τελική ευθεία του διδακτορικού και οι υποχρεώσεις είναι ιδιαίτερα αυξημένες. Φτάνεις σε ένα σημείο και λες «Πρέπει να διαλέξω». Δεν μπορώ να κάνω μέτρια πράγματα στη ζωή μου. Η ομάδα είναι πάρα πολύ δυνατή φέτος και θα ήθελα στην προπόνηση να είμαι όσο πιο τυπικός γίνεται, οπότε δεν θα μπορώ. Το μυαλό, έστω και λίγο, θα είναι κάπου αλλού. Από την άλλη, στο πανεπιστήμιο είμαι σε ένα επίπεδο που θα πρέπει να παρακολουθώ συνέδρια. Ως επιστήμονας πρέπει να παρουσιάζεις τη δουλειά σου, να συγκεντρώνεσαι σε αυτήν. Οπότε, από το να είμαι μέτριος σε δύο πράγματα, θέλω να προσπαθήσω να είμαι όσο καλύτερος μπορώ σε ένα. Νιώθω ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή, γιατί και η ομάδα πλέον ενισχύθηκε αρκετά, οπότε δεν νιώθω ότι την «κρεμάω» ή της δημιουργώ πρόβλημα, αφού θα πάει έτσι κι αλλιώς καλά. Έτσι το ένιωσα, έτσι έκατσε μέσα μου, θεωρώ ότι πλέον είναι κατάλληλη στιγμή. Βέβαια τις πρώτες μέρες που το είχα αποφασίσει, ήμουν συνέχεια με δάκρυα στα μάτια. Δεν ήταν εύκολο «αντίο».

Πηγή: People

Διαβάστε ακόμη:

Έξαλλη η Kate Moss με τον πρώην της!Εκείνος θέλει να πουλήσει τις προσωπικές τους στιγμές

Kendall Jenner- Taylor Swift: Το τρίτο πρόσωπο που διέλυσε τη σχέση τους είναι αυτό!