Συνεργασία έκπληξη που θα συζητηθεί. Μαρινέλλα μαζί με Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα το χειμώνα

Συνεργασία έκπληξη που θα συζητηθεί. Μαρινέλλα μαζί με Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα το χειμώνα

Μια συνεργασία - έκπληξη αναμένεται να σημαδέψει την νυχτερινή ζωή της Αθήνας τον επόμενο χειμώνα. Και αυτή δεν είναι άλλη από την συνεργασία της Μαρινέλλας με την Νατάσα Θεοδωρίδου στο κέντρο Βοτανικός.

Η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού επιστρέφει μετά την συνεργασία της με τον Αντώνη Ρέμο. Μαζί με την δημοφιλή ερμηνεύτρια θα ενώσουν τις φωνές τους σε ένα πρόγραμμα που αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και το οποίο θα παρουσιάζεται στο νυχτερινό κέντρο Βοτανικός από το Νοέμβριο. Οι δύο γυναίκες επισφράγισαν το γεγονός σε δείπνο που είχαν στο ξενοδοχείο Hilton.

«Για μένα το Α και το Ω του ελληνικού τραγουδιού είναι η Μαρινέλλα. Την έχω μελετήσει πάρα πολύ και αυτή η στιγμή στην καριέρα μου αποτελεί όνειρο ζωής», δηλώνει η Νατάσα Θεοδωρίδου, πανευτυχής για το γεγονός. Την συνεργασία επιβεβαίωσε και η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της την Παρασκευή η οποία μάλιστα αναφέρθηκε στις δηλώσεις της κουμπάρας της ότι έχει μελετήσει την Μαρινέλλα. «Δεν το λέει έτσι απλά για να το πει. Όσες φορές έχουμε πάει διακοπές μαζί, φορά ακουστικά και ακούει τραγούδια της Μαρινέλλας. Αφού εγώ πολλές φορές κοιμόμουνα και νόμιζα ότι τα άκουγα τα τραγούδια στον ύπνο μου». Πρόκειται για το πρώτο σχήμα που κλείνει και ανακοινώνεται επίσημα τόσο νωρίς. Και την περιμένουμε με ανυπομονησία!