Η Αθηνά Οικονομάκου έκανε νέο Q&A και απάντησε ειλικρινά στις απορίες των followers

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Αθηνά Οικονομάκου έκανε νέο Q&A και απάντησε ειλικρινά στις απορίες των followers

H Αθηνά Οικονομάκου έλυσε τις απορίες των followers και μοιράστηκε στυλιστικές προτάσεις όπως μόνο εκείνη ξέρει.

H Αθηνά Οικονομάκου είναι αναμφίβολα μία από τις δημοφιλέστερες ηθοποιούς της γενιάς της η οποία κατάφερε να εξαργυρώσει έξυπνα την αναγνωρισιμότητα και την αγάπη του κόσμου.

Τα τελευταία χρόνια η 38χρονη δραστηριοποιείται ενεργά στο χώρο της μόδας, διατηρώντας εταιρία κοσμημάτων με την επωνυμία της. Η απήχηση ήταν μεγάλη και έτσι η ηθοποιός αποφάσισε να κάνει ένα ακόμα βήμα, ιδρύοντας brand ενδυμάτων μαζί με στενή της φίλη.

Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους μετά από 6 χρόνια γάμου

H Aθηνά Οικονομάκου μοιράστηκε tips και έλυσε τις απορίες των followers

Πριν από μερικές ώρες η Αθηνά Οικονομάκου έκανε ένα μεγάλο Q&A στο Instagram όπου απάντησε στις ερωτήσεις των ακολούθων της και έδωσε τις δικές της προτάσεις για κάθε περίσταση.

1714155442564-648355338-oikonomakou3.jpg

Μέσα από το νέο της showroom στο κέντρο της Αθήνας η ηθοποιός μας χάρισε ένα sneak preview από τη νέα της καλοκαιρινή συλλογή και έδωσε απλόχερα τα δικά της αγαπημένα looks, ιδανικά για γάμο, βάπτιση, ορκωμοσία και κάθε άλλη επίσημη συνθήκη.

https://www.instagram.com/p/C6ORVRFtPv_/

Η αγάπη της 38χρονης για τη μόδα είναι εμφανής και στο πέρασμα του χρόνου η ίδια έχει κάνει μεγάλη αλλαγή στο στυλ της, επιλέγοντας κομψά items που κολακεύουν τις καλλίγραμμες αναλογίες της.

Ο Φίλιππος Μιχόπουλος ευχήθηκε με τρεις λέξεις στην Αθηνά Οικονομάκου για τα γενέθλιά της

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

H Αθηνά Οικονομάκου τραγούδησε Μαρίνα Σπανού στο TikTok και οι followers της την αποθέωσαν

Το μόνο σίγουρο είναι πως η ηθοποιός προετοιμάζεται για τις πασχαλινές της διακοπές όπου θα ξεκουραστεί με τα παιδιά της (Μάξιμος και Σιέννα) και αγαπημένα πρόσωπα. Η ίδια δεν έχει αποκαλύψει ακόμα που θα βρίσκεται τις γιορτές ωστόσο το πιθανότερο είναι να επιλέξει το Γύθειο όπου μένουν οι γονείς και ο αδερφός της, Νικήτας.

Μιλώντας στην Κατερίνα Μπούσιου και στο Queen.gr η ηθοποιός είχε τονίσει για τις προκλήσεις της νέας εποχής: «Από την γυναίκα μόνη στο σπίτι, νοικοκυρά και μάνα, περάσαμε στην γυναίκα καριερίστα. Νομίζω πως αυτό χρειάζεται να ισορροπήσουμε. Εμείς οι γυναίκες παράλληλα θα πρέπει να αισθανόμαστε ελεύθερες και να έχουμε την επιλογή να κάνουμε αυτό που θέλουμε. Έχουμε κερδίσει αυτό το δικαίωμα και το θέμα είναι τι κάνουμε από εδώ και πέρα με τα παιδιά μας. Πώς θα μεγαλώσουμε τη νέα γενιά».

Αναφερόμενη στις ισορροπίες και τους ρόλους της ζωής της (μητέρα, σύζυγος, επιχειρηματίας κ.ά.) η ίδια είχε εξηγήσει: «Το σύνολο, νομίζω. Είναι ένας νέος ρόλος και σου δημιουργείται φόβος για την ευθύνη ενός νέου ανθρώπου, γιατί αυτός εξαρτάται μόνο από εσένα για να επιβιώσει. Είναι πολύ μεγάλο το βάρος. Υπάρχει σίγουρα το θέμα της έλλειψης χρόνου, της αλλαγής της ζωής σου και αλλαγής προτεραιοτήτων. Δεν υπήρχα «εγώ» σε όλο αυτό, ούτε και ο Φίλιππος στην αρχή. Μέχρι να βρει τις ισορροπίες του ένα ζευγάρι που κάνει ένα μωρό, χρειάζεται να περάσει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Πρέπει να επιδιώξουν αυτή την ισορροπία για να μη χάσουν το παιχνίδι. Πρέπει να έχουν καλή επικοινωνία μεταξύ τους, συνεργασία, κατανόηση και σεβασμό».

Πηγή κεντρικής: athinao1konomakou