Στη ποδιά της Olivia Wilde σφάζονται παλικάρια

Στη ποδιά της Olivia Wilde σφάζονται παλικάρια

Δεν πρόλαβε να πάρει διαζύγιο από τον Ιταλό της πρίγκιπα, και η διάσημη πρωταγωνίστρια του «House MD» δεν σταματά να μετρά μνηστήρες. Όχι άδικα, ομολογουμένως.

Μόλις τον Μάρτιο υπέβαλλε την αίτηση διαζυγίου από τον επί οκτώ χρόνια άντρα της, και ιταλό πρίγκιπα, Tao Ruspoli, η Olivia Wilde, και μέσα σε δύο μήνες τα διεθνή έντυπα την έχουν ζευγαρώσει με το μισό Hollywood.

Στην αρχή υπήρξαν φήμες για σχέση της διάσημης ηθοποιού με τον Justin Timberlake, τις οποίες όμως η Wilde διέψευσε αμέσως, με μια δόση ειρωνείας και αγανάκτησης, λέγοντας πως οι δυο τους είναι χρόνια φίλοι και ο κόσμος πρέπει να «χαλαρώσει λίγο».

Έπειτα, διαδόθηκαν κάποια σενάρια περί σχέσης της με τον Ryan Gosling, όταν ο φακός τους έπιασε να κάνουν παρέα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Gosling για την ταινία «Ides of March». Και πάλι όμως, τίποτα δεν επιβεβαιώθηκε και η ίδια η Wilde δεν ασχολήθηκε καν με το θέμα.

Η τελευταία φήμη, ωστόσο, ίσως αποδειχθεί αληθινή, μιας και υπάρχουν κάποια στοιχεία που μπορούν να την υποστηρίξουν. Βάση αυτής, ο τελευταίος «αγαπητικός» της Olivia Wilde φαίνεται πως είναι ο πρωταγωνιστής του «Hangover», Bradley Cooper. Οι δυο τους είχαν γνωριστεί πέρυσι, στην ταινία Limitless και μετά από ένα διάλειμμα ξεκίνησαν πάλι να κάνουν παρέα όταν αυτή χώρισε από τον Ruspoli και ο Cooper έληξε τη σχέση του με την Renee Zellweger έπειτα από δύο χρόνια. Το ότι και οι δυο τους χώρισαν τον ίδιο μήνα, θα το πάρουμε ως σύμπτωση.

Στις 23 Μαΐου, Wilde και Cooper εθεάθησαν μαζί στο πάρτι για το «Hangover II», στην αρχή σε έναν VIP θάλαμο και μετά απομονωμένοι στην ταράτσα του κτιρίου. Κάποιος μάλιστα που βρισκόταν στον χώρο εκείνο το βράδυ, δήλωσε σε γνωστό αμερικάνικο περιοδικό πως η Olivia φάνηκε να ζηλεύει όταν κάποια κορίτσια έπιασαν κουβέντα με τον Cooper και δεν προσπάθησε να το κρύψει.

Παρ' όλα αυτά, ο εκπρόσωπος τύπου της ηθοποιού βγήκε αμέσως μετά τα σχετικά δημοσιεύματα και δήλωσε πως η Wilde είναι μόνη της και δεν βγαίνει με τον Bradley Cooper. Εμείς σας παραθέσαμε τα στοιχεία, από εκεί και πέρα, μπορείτε να πιστέψετε ότι θέλετε. Κάτι μας λέει, άλλωστε, πως αυτό είναι και το σχέδιο του manager της ηθοποιού.