Σύμβουλος ετών δεκαπέντε για την Amy Winehouse

Σύμβουλος ετών δεκαπέντε για την Amy Winehouse

Από την βαφτιστήρα της ζητάει συμβουλές για τη ζωή της η προβληματική και προβληματισμένη αοιδός.

Την περιμέναμε πώς και πώς και τα στοιχήματα έπεφταν βροχή για το αν θα καταφέρει να έρθει ή όχι στην προγραμματισμένη συναυλία της στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής περιοδείας της η Βρετανίδα τραγουδίστρια. Όσοι στοιχημάτισαν κατά της κέρδισαν και η Amy ακύρωσε όχι μόνο τη συναυλία της στην Ελλάδα αλλά και στους υπόλοιπους σταθμούς του tour της μετά από μια αποτυχημένη εμφάνιση στο Βελιγράδι όπου τρέκλιζε και παραμιλούσε επί σκηνής, δήλωσε πως αδυνατεί να συνεχίσει και επέστρεψε στην έδρα της, στο Λονδίνο.

Η Dionne Bromfield προσπαθεί, πάντως, να την βοηθήσει να βγει από το τέλμα αν και δύσκολα θα τα καταφέρει να φέρει εις πέρας το δύσκολο αυτό έργο μια που είναι μόλις δεκαπέντε ετών. Είναι η βαφτιστήρα της Amy Winehouse και η νονά της δεν είναι η μόνη που της ζητά συμβουλές.

Η Dionne λέει: «Είναι περίεργο. Είμαι μόλις δεκαπέντε ετών και οι άνθρωποι μου ζητούν συμβουλές. Μην με ρωτάτε γιατί. Και η Amy είναι ανάμεσα σε εκείνους που προστρέχουν σε εμένα για να τους συμβουλέψω». Όσον αφορά στη νονά της και στα τελευταία δυσάρεστα νέα είπε «Δεν έχω δει το βίντεο (από τη συναυλία στο Βελιγράδι) αλλά έχω ακούσει... Τι μπορείς να πεις, αλήθεια; Έχω δει άλλο υλικό από εμφανίσεις της και είναι λυπηρό. Αλλά, από την άλλη, πρέπει να σκεφτεί κανείς πως αν νιώθει λύπη αυτός που το βλέπει πώς θα νιώθει άραγε η ίδια; Η Amy είναι η Amy. Είναι πολύ αυτόνομη. Δεν της λέμε τι να κάνει. Μόνο εκείνη αποφασίζει».

Και, μάλλον, πρέπει να αποφασίσει να μπει και πάλι σε κλινική αποτοξίνωσης γιατί είναι μεγάλο κρίμα να πηγαίνει στράφι το εκπληκτικό ταλέντο της.