Εξελέγη η κοπέλα που θα μας εκπροσωπήσει στον διαγωνισμό Μις Υφήλιος

Εξελέγη η κοπέλα που θα μας εκπροσωπήσει στον διαγωνισμό Μις Υφήλιος

Κάτω από άκρα μυστικότητα έγινε τελικά ο διαγωνισμός ανάδειξης της κοπέλας που θα μας εκπροσωπήσει στο εξωτερικό για  τον διαγωνισμό της  "Μις  Υφήλιος"  Το όνομά της Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Μετά την απόφαση του ANT1 να μην αναλάβει τη διοργάνωση των Καλλιστείων Σταρ Ελλάς και Μις Ελλάς ο κύριος Πρεβελάκης πραγματοποίησε το βράδυ της Πέμπτης ειδική εκδήλωση για την ανάδειξη τελικά της "Miss Universe Greece 2011". Συνολικά πήραν μέρος δέκα υποψήφιες οι οποίες έκαναν δυο εμφανίσεις, η πρώτη με τουαλέτες και η δεύτερη με μαγιό. Την κριτική επιτροπή αποτέλεσαν οι: Φώτης Μεταξόπουλος, Θ. Τρανούλης, Ισαβέλα Δάρα και Λευθέρης Σιαράπης. Αναπληρωματική «Miss Universe Greece» αναδείχθηκε η 21χρονη Έλενα Μιαρί.

Η Ηλιάνα εργάζεται ως μοντέλο τα τελευταία δυο χρόνια κι είναι ένα από τα φρέσκα πρόσωπα της πασαρέλας που θα φύγει για το Σάο Πάολο και θα αναχωρήσει συγκεκριμένα στις 20 Αυγούστου. Αξίζει να πούμε ότι ο διαγωνισμός ομορφιάς «Σταρ Ελλάς & Μις Ελλάς 2011» θα γίνει κανονικά τον Σεπτέμβριο. Ωστόσο όπως μας πληροφορούν από το γραφείο του κ. Πρεβελάκη η κοπέλα που θα κερδίσει τον τίτλο «Σταρ Ελλάς 2011» θα εκπροσωπήσει την επόμενη χρονιά τη χώρα μας στον διαγωνισμό «Μις Υφήλιος» που θα γίνει δηλαδή το 2012, ενώ η «Μις Ελλάς 2011» θα λάβει μέρος κανονικά στον διαγωνισμό «Μις Κόσμος 2011».