Μαρία Λουίζα Βούρου: To μόντελινγκ, ο έρωτας και η νέα καριέρα της

Μαρία Λουίζα Βούρου: To μόντελινγκ, ο έρωτας και η νέα καριέρα της

Η κόρη του Γιάννη Βούρου κάνει νέα καριέρα και είναι ερωτευμένη στην αγκαλιά ενός γοητευτικού αθλητή.

Το γνωστό μοντέλο είναι ερωτευμένο και δεν το κρύβει. Κρατάει χαμηλούς τόνους καθώς άλλαξε ριζικά την επαγγελματική του ζωή μιας και το μόντελινγκ σταμάτησε να της δίνει χρήματα αλλά και καλές δουλειές. Η Μαρία Λουίζα Βούρου στα 25 χρόνια της χρόνια έχει σπουδάσει τεχνικός τροφίμων και μιλάει αγγλικά. Αγαπάει το μπάσκετ, τον χορό και όνειρό της ήταν και παραμένει η υποκριτική. Μιλώντας μας αποκαλύπτει και το νέο της επαγγελματικό βήμα που πάει από το καλό στο καλύτερο εδώ και 1.5 χρόνο περίπου. «Κάνω τα πρώτα μου βήματα ως επιχειρηματίας. Είμαι συνέταιρος με δυο φίλους μου σε μια εταιρία που εισάγει πόσιμο κολλαγόνο», μας λέει και πρόσθεσε: «Εγώ το χρησιμοποιώ εδώ και αρκετούς μήνες κι έχω δει μεγάλη βελτίωση και στο δέρμα μου και στην τριχόπτωση». Καθημερινά βρίσκεται στο γραφείο της και αυτό την έχει ανανεώσει αν και έχει εγκλωβιστεί και έχει μόνο μια μέρα την εβδομάδα ελεύθερο χρόνο.

Η αγάπη της για την υποκριτική
Σύμφωνα με πληροφορίες η Μαρία Λουίζα περιμένει απάντηση από ραδιοφωνικό σταθμό για να κάνει δική της εκπομπή ενώ παρακολουθεί και μαθήματα υποκριτικής για να μπορέσει να σταθεί επάξια στο πλευρό του πατέρα της, Γιάννη Βούρο που διακριτικά παρακολουθεί την εξέλιξή της. «Πάντα μου άρεσε το θέατρο και η τηλεόραση. Αλλά δεν είναι όλα στο χέρι μας. Το ότι είμαι κόρη του Γιάννη Βούρου δε πάει να πει ότι έχω πλεονεκτήματα στο να πάρω εύκολα μια δουλειά. Αλλά έχω μάθει και παλεύω και βρίσκω την λύση πάντα την τελευταία στιγμή» μας αναφέρει το πάντα χαμογελαστό κορίτσι. Το μόντελινγκ δεν το έχει παρατήσει και είναι επιλεκτικές οι δουλειές που κάνει στο πλάι ελλήνων σχεδιαστών όπου και διατηρεί άψογες σχέσεις στο σύνολό τους.

Ο ΠΟΛΙΣΤΑΣ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ
Παράλληλα η Μαρία Λουίζα Βούρου, πλέει σε πελάγη ευτυχίας δίπλα στον Βασίλη Εμμανουηλίδη και δηλώνει ερωτευμένη χωρίς αναστολές. Η κόρη του Γιάννη Βούρου και ο πολίστας από την Πελοπόννησο είναι μαζί και πολύ αγαπημένοι ενώ φίλοι του ζευγαριού δηλώνουν ότι είναι κοντά στο ενδεχόμενο να παντρευτούν μέσα στο 2012. Το γνωστό μοντέλο είχε πρόσφατα περάσει ένα δερματολογικό πρόβλημα το οποίο την ανάγκασε να μείνει για κάποιο διάστημα μακριά από το modeling. Μια περίοδος που της στοίχισε ψυχολογικά και έχασε πολλές δουλειές ακόμη και στο εξωτερικό. Αυτό ήταν και η αιτία που έμεινε εκτός τηλεόρασης μιας και εκείνη την περίοδο συνεργαζόταν με τον τηλεοπτικό σταθμό ALTER. Τώρα όμως το χαμόγελο επέστρεψε στα χείλη της και σ' αυτό κύριο λόγο έπαιξε ο Βασίλης. Είναι 26 ετών και αγαπάει πολύ την υδατοσφαίριση. Με μεγάλη επιτυχία αγωνίστηκε στην Βουλιαγμένη και για όλους ήταν ένα ευχάριστο παιδί με μεγάλη θέληση να πρωταγωνιστεί. Μένουν μαζί στον Πειραιά και αποτελούν ένα ζευγάρι που δεν προκαλεί και έχει κάνει ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις.